ΚΥΠΡΟΣ: Έκλεισαν τα αυτιά τους στα μέτρα – Χωρίς μάσκα ο ένας δίπλα στον άλλο περιμένοντας να κοινωνήσουν

ΚΥΠΡΟΣ: Έκλεισαν τα αυτιά τους στα μέτρα – Χωρίς μάσκα ο ένας δίπλα στον άλλο περιμένοντας να κοινωνήσουν

Η διέλευση πιστών στον Ιερό Ναό Αγίου Φιλουμένου στην Ορούντα, την Κυριακή 29 Νοεμβρίου, προκάλεσε ανησυχίες. 

Πληθώρα πιστών, κυριολεκτικά ο ένας δίπλα στον άλλο, όπου όπως διαφαίνεται και από τις φωτογραφίες δεν τηρούσαν κανένα μέτρο αποστασιοποίησης, αλλά ούτε φορούσαν τις μάσκες τους, σημειώθηκε σήμερα το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίου Φιλουμένου.

Η λειτουργία τελέσθηκε από τον Μητροπολίτη Μόρφου Νεόφυτο και μεταδόθηκε από το ΡΙΚ, με τις εικόνες να μη θυμίζουν τίποτα σε εποχή κορωνοϊού. Οι πιστοί δείχνουν να έχουν κλείσει τα αυτιά τους σε κάθε μέτρο κατά της εξάπλωσης της πανδημίας.

Όλα αυτά μια μέρα πριν την έναρξη των νέων μέτρων, που εξαγγέλθηκαν την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου.

Για το συγκεκριμένο περιστατικό έχουν ξεκινήσει έρευνες από τις αρμόδιες Υπηρεσίες.

Δείτε τις σχετικές εικόνες παρακάτω:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Αιμιλία Κενεβέζου και τον Alpha Κύπρου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης άνοιξε τα χαρτιά του για το πολιτικό σκηνικό ενόψει Βουλευτικών Εκλογών, τις εξελίξεις γύρω από τον Φειδία Παναγιώτου, αλλά και το ενδεχόμενο νέας υποψηφιότητάς του στις Προεδρικές του 2028. Παράλληλα, εξέφρασε έντονο προβληματισμό για την τοξικότητα και τα fake news που, όπως είπε,επηρεάζουν την πολιτική ζωή του τόπου.

BEST OF TOTHEMAONLINE