ΚΥΠΡΟΣ: Έκλεισαν τα αυτιά τους στα μέτρα – Χωρίς μάσκα ο ένας δίπλα στον άλλο περιμένοντας να κοινωνήσουν

ΚΥΠΡΟΣ: Έκλεισαν τα αυτιά τους στα μέτρα – Χωρίς μάσκα ο ένας δίπλα στον άλλο περιμένοντας να κοινωνήσουν

Η διέλευση πιστών στον Ιερό Ναό Αγίου Φιλουμένου στην Ορούντα, την Κυριακή 29 Νοεμβρίου, προκάλεσε ανησυχίες. 

Πληθώρα πιστών, κυριολεκτικά ο ένας δίπλα στον άλλο, όπου όπως διαφαίνεται και από τις φωτογραφίες δεν τηρούσαν κανένα μέτρο αποστασιοποίησης, αλλά ούτε φορούσαν τις μάσκες τους, σημειώθηκε σήμερα το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίου Φιλουμένου.

Η λειτουργία τελέσθηκε από τον Μητροπολίτη Μόρφου Νεόφυτο και μεταδόθηκε από το ΡΙΚ, με τις εικόνες να μη θυμίζουν τίποτα σε εποχή κορωνοϊού. Οι πιστοί δείχνουν να έχουν κλείσει τα αυτιά τους σε κάθε μέτρο κατά της εξάπλωσης της πανδημίας.

Όλα αυτά μια μέρα πριν την έναρξη των νέων μέτρων, που εξαγγέλθηκαν την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου.

Για το συγκεκριμένο περιστατικό έχουν ξεκινήσει έρευνες από τις αρμόδιες Υπηρεσίες.

Δείτε τις σχετικές εικόνες παρακάτω:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έγκλημα εκτός ελέγχου; Εξαγγελίες Χριστοδουλίδη – Βαριά πυρά Λοϊζίδη για την Αστυνομία - «Ο ΠτΔ δεν ενημερώνεται σωστά»

Έγκλημα εκτός ελέγχου; Εξαγγελίες Χριστοδουλίδη – Βαριά πυρά Λοϊζίδη για την Αστυνομία - «Ο ΠτΔ δεν ενημερώνεται σωστά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η αύξηση της εγκληματικότητας και οι συνεχείς υποθέσεις που απασχολούν την επικαιρότητα εντείνουν το αίσθημα ανασφάλειας των πολιτών και δοκιμάζουν την εμπιστοσύνη προς τους θεσμούς, η δημόσια συζήτηση για την αποτελεσματικότητα των μηχανισμών ασφάλειας βρίσκεται στο επίκεντρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE