Ομόνοια: Συλλαλητήριο fair play με Ανόρθωση, να έρθουν ξένοι διαιτητές

Ομόνοια: Συλλαλητήριο fair play με Ανόρθωση, να έρθουν ξένοι διαιτητές

Διαβάστε την ανακοίνωση της Ομόνοιας μετά το πέρας της σημερινής συνεδρίας για τα όσα έγιναν τις τελευταίες μέρες στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, σε σημερινή του συνεδρία, αποφάσισε όπως απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για μαζική προσέλευση, στις 15:30, στον αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο την Ανόρθωση, την οποία να μετατρέψει σε δυναμικό συλλαλητήριο διαμαρτυρίας και Fair Play, εντός του γηπέδου, πάντοτε μέσα σε κόσμια πλαίσια.

Η γενική είσοδος στον αγώνα έχει καθοριστεί στα 5 ευρώ (παιδιά κάτω των 12 χρόνων δωρεάν). Μαζί με το εισιτήριο του συγκεκριμένου αγώνα, θα προσφέρεται στους φίλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μπλουζάκι, στο οποίο θα αναγράφεται το σύνθημα Fair Play.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, αίρει την εμπιστοσύνη του προς την ηγεσία και τα Σώματα της ΚΟΠ, αλλά και προς την Επιτροπή Διαιτησίας. Ζητεί την κάθοδο ξένων διαιτητών για τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Παρά το γεγονός ότι πρόσφατο παρόμοιο αίτημά μας είχε απορριφθεί, εντούτοις τα τελευταία γεγονότα στο χώρο του Κυπριακού ποδοσφαίρου καθιστούν, έστω και τώρα, επιτακτική την ανάγκη για κάθοδο ξένων διαιτητών. Παράλληλα, θα συνεχιστεί, με σοβαρότητα και υπευθυνότητα, το επόμενο χρονικό διάστημα, η προσπάθεια για να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για εξυγίανση του Κυπριακού ποδοσφαίρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραμένει προκλητικός ο Τατάρ - Δεν υπάρχει επιστροφή από πολιτική «δύο κρατών»

Παραμένει προκλητικός ο Τατάρ - Δεν υπάρχει επιστροφή από πολιτική «δύο κρατών»

«Για τη συνεργασία των δύο κρατών πηγαίνω στις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό», δήλωσε ο Τ/Κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ, ισχυριζόμενος ότι δεν υπάρχει επιστροφή από την πολιτική των «δύο κρατών».

BEST OF TOTHEMAONLINE