ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: 68 καταγγελίες πολιτών για παραβίαση των μέτρων

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: 68 καταγγελίες πολιτών για παραβίαση των μέτρων

Σε 2.676 ελέγχους προέβη η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο, στο πλαίσιο της εκστρατείας για εφαρμογή των μέτρων κατά COVID-19, από τους οποίους προέκυψαν καταγγελίες για 68 πολίτες.

Εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι στην Λευκωσία οι έλεγχοι ήταν 733 με 11 καταγγελίες πολιτών, στη Λεμεσό 533 με 22 καταγγελίες πολιτών και στη Λάρνακα 643 με 10 καταγγελίες πολιτών, στην Αμμόχωστο 471 με 9 καταγγελίες πολιτών, στην Πάφο οι καταγγελίες ήταν 10 από σύνολο 210 ελέγχων και στη Μόρφου από 86 ελέγχους που διενεργήθηκαν προέκυψαν 6 καταγγελίες.

Εξάλλου, η Λιμενική Αστυνομία προχώρησε σε 12 ελέγχους, χωρίς να προκύψει καταγγελία.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανάσταση στο καθήκον: Οι «αφανείς ήρωες» που θυσιάζουν το δικό τους Πάσχα για τη δική μας ασφάλεια

Ανάσταση στο καθήκον: Οι «αφανείς ήρωες» που θυσιάζουν το δικό τους Πάσχα για τη δική μας ασφάλεια

Την ώρα που οι καμπάνες ηχούν χαρμόσυνα σε κάθε γωνιά της Κύπρου και οι οικογένειες συγκεντρώνονται γύρω από τις εκκλησίες ή το γιορτινό τραπέζι, μια άλλη κατηγορία ανθρώπων βιώνει το Άγιο Φως μέσα από τη στολή και την ευθύνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE