Η κίνηση του με το πέρας του Λεμεσιανού ντέρμπι που…. ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ

Η κίνηση του με το πέρας του Λεμεσιανού ντέρμπι που…. ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ

Με το πέρας του χθεσινού Λεμεσιανού ντέρμπι Απόλλων-ΑΕΛ, ο εκπρόσωπος τύπου των κυανολεύκων, Φανούριος Κωνσταντίνου, συνεχάρη τους γαλαζοκίτρινους για τη νίκη.

Τόσο στις δηλώσεις που έκανε, όσο δε και σε πηγαδάκια που είχε με το πέρας της αναμέτρησης είτε με παίκτες είτε με μέλη του τεχνικού επιτελείου της ΑΕΛ.

Δεν δίστασε να δώσει συγχαρητήρια στον προπονητή της ΑΕΛ, Ντούσαν Κέρκεζ, καθώς και στον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος, Θεόδωρο Αντωνίου.

Τέτοιες κινήσεις πρέπει να βλέπουμε μετά από ντέρμπι και δεν είναι λίγες οι φορές που ο Φανούρης το συνηθίζει να το κάνει μετά από ντέρμπι που δίνει ο Απόλλωνας και φεύγει με αρνητικό αποτέλεσμα.

The post Η κίνηση του με το πέρας του Λεμεσιανού ντέρμπι που…. ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο πανικός στο ΑΚΕΛ για τις διαρροές προς ΑΛΜΑ, το παρασκήνιο φωτιά πριν τις κάλπες και το παράθυρο Οδυσσέα προς Στεφάνου

Ο πανικός στο ΑΚΕΛ για τις διαρροές προς ΑΛΜΑ, το παρασκήνιο φωτιά πριν τις κάλπες και το παράθυρο Οδυσσέα προς Στεφάνου

Δέκα ημέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες της 24ης Μαΐου, το πολιτικό σκηνικό μυρίζει ήδη… μπαρούτι. Οι βουλευτικές εκλογές δεν εξελίσσονται πλέον μόνο σε μάχη ποσοστών και εδρών, αλλά σε ένα σύνθετο πολιτικό θρίλερ εξουσίας, συμμαχιών και παρασκηνίου, με το βλέμμα πολλών να στρέφεται ήδη στην επόμενη ημέρα και κυρίως στη μάχη για την Προεδρία της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE