ΚΥΠΡΟΣ: Πήγαν για πεζοπορία και έχασαν τον προσανατολισμό τους - Οργανώθηκε επιχείρηση από την Αστυνομία

ΚΥΠΡΟΣ: Πήγαν για πεζοπορία και έχασαν τον προσανατολισμό τους - Οργανώθηκε επιχείρηση από την Αστυνομία

Σε βοήθεια για εντοπισμό τεσσάρων προσώπων, δύο ανδρών και δύο γυναικών, που χάθηκαν σε πεζοπορία τους σε δασική περιοχή του Τροόδους, κλήθηκαν χθες μέλη της Αστυνομίας.

Οι δύο άνδρες, ηλικίας 34 και 30 ετών, και οι δύο γυναίκες, ηλικίας 35 και 25 ετών, είχαν αρχίσει την πεζοπορία τους από την Πλατεία Τροόδους, όπου αφού στάθμευσαν τα οχήματά τους, κατευθύνθηκαν προς την περιοχή Αγίου Νικολάου Στέγης. Ωστόσο, σε σημείο της διαδρομής έχασαν τον προσανατολισμό τους.

Αφού γύρω στις 5.20μ.μ., λήφθηκε σχετική πληροφορία στον Αστυνομικό Σταθμό Κακοπετριάς, οργανώθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Μόρφου, επιχείρηση εντοπισμού και διάσωσης των τεσσάρων πεζοπόρων.

Λίγο αργότερα, στις 6.00 το βράδυ της Κυριακής, μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μόρφου εντόπισαν τα τέσσερα πρόσωπα, στην περιοχή Αγίου Νικολάου και τους οδήγησαν με ασφάλεια στην Πλατεία Τροόδους, όπου αυτοί είχαν αφήσει τα οχήματά τους. Αυτοί είναι καλά στην υγεία τους.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

Συνεχίζονται σήμερα στις Βρυξέλλες οι εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, κατά τις οποίες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχτηκε συγχαρητήρια από επικεφαλής ευρωπαϊκών θεσμών και ομολόγων του για την πρόοδο που επιτεύχθηκε τους τελευταίους έξι μήνες σε διάφορα θέματα, θα παρουσιάσει τη σημαντική πρόοδο που έχει επιτευχθεί επί Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ σε σχέση με το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο.