Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών
Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.
«Έχουμε πια, εκτός από τη μείωση στα κρούσματα και τις πρώτες ενδείξεις ότι αρχίζει σταδιακά να μειώνεται και η πίεση στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, στη Βόρεια Ελλάδα», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσθέτοντας ότι οι επόμενες μέρες θα είναι ιδιαίτερα δύσκολες. «Μην έχουμε καμία αμφιβολία ότι έχουμε ακόμα μπροστά μας κάποιες δύσκολες μέρες και καθώς σε λίγο θα αρχίσει και η συζήτηση για τον τρόπο με τον οποίο θα βγούμε από τους αυστηρούς περιορισμούς, θέλω να τονίσω για ακόμα μία φορά ότι δεν πρέπει να μιλάμε με ημερομηνίες, πρέπει να μιλάμε με δεδομένα», συνέχισε ο Έλληνας Πρωθυπουργός.
Παράλληλα, αναφερόμενος στο ζήτημα των εμβολίων, ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε ότι στόχος της ελληνικής κυβέρνησης είναι όσο το δυνατόν περισσότεροι Έλληνες να φτάσουν υγιείς στο εμβόλιο και υπογράμμισε ότι τα πρώτα εμβόλια θα φτάσουν στην Ελλάδα στο τέλος του χρόνου.
«Εκτιμούμε ότι τα πρώτα εμβόλια θα έχουν φτάσει στην Ελλάδα εφόσον, όπως αναμένουμε, εγκριθούν από τους αρμόδιους Ευρωπαϊκούς Οργανισμούς πριν από τα τέλη του έτους», επεσήμανε ο Έλληνας Πρωθυπουργός.
Από ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις