ΠΑΦΟΣ: Μεθυσμένοι καυγάδιζαν στο δρόμο - Συχνό φαινόμενο στην περιοχή

ΠΑΦΟΣ: Μεθυσμένοι καυγάδιζαν στο δρόμο - Συχνό φαινόμενο στην περιοχή

Yπό κράτηση τέθηκαν δύο πρόσωπα σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συμπλοκής στην Πλατεία της Γεροσκήπου.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα δύο πρόσωπα φέρονται να ενεπλάκησαν σε καυγά και να ήταν σε κατάσταση μέθης. Αντιμετωπίζουν τα αδικήματα της μέθης, ανησυχίας, συμπλοκής και παραβίασης του Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου.

Στο μεταξύ έκτακτα μέτρα λαμβάνει η Αστυνομία Πάφου για προστασία εκατοντάδων κατοικιών που παραμένουν άδεια λόγο πανδημίας.

Επί τούτου η Αστυνομία Πάφου  εκπονεί διάφορα σχέδια ενεργείας και εφαρμόζει ήδη ελέγχους και περιπολίες σε περιοχές που καταγράφονται συχνά τέτοια φαινόμενα, όπως στην Πέγεια, στην Τάλα, στην Έμπα, στα Κούκλια, στα Κονιά και στην Τρεμιθούσα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός βρίσκεται σήμερα, αντιμέτωπος με μία κρίσιμη πολιτική πρόκληση. Το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος συνεδριάζει για να εξετάσει τις συνέπειες της αργίας που έχει επιβληθεί στους Δημάρχους Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη. Οι δύο υποθέσεις ξεπερνούν τον νομικό χαρακτήρα και γίνονται καθαρά πολιτικά ζητήματα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ, η οποία καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας, την πολιτική ευθύνη και την κοινωνική πίεση.

BEST OF TOTHEMAONLINE