GNTM: Ο έρωτας δεν κρύβεται! Αγκαλιές Αιμιλιάνο και Μαριαγάπης μπροστά στις κάμερες

GNTM: Ο έρωτας δεν κρύβεται! Αγκαλιές Αιμιλιάνο και Μαριαγάπης μπροστά στις κάμερες

Ήταν αναπόφευκτο ότι θα υπάρξουν έρωτες στο φετινό GNTM, αφού αγόρια και κορίτσια συνυπάρχουν στο ίδιο σπίτι και μοιράζονται τη νέα τους καθημερινότητα.

Όπως όλα δείχνουν ο έρωτας εκτυλίσσεται ανάμεσα στον Αιμιλιάνο και τη Μαριαγάπη. Αυτό είναι κάτι που παρακολουθούμε από τα προηγούμενα επεισόδια με τους συμπαίκτες τους αν το λένε ξεκάθαρα στις κάμερες.

Ωστόσο, η εκδήλωση και από τους ίδιους δεν άργησε να έρθει και όπως φαίνεται από το αποκλειστικό απόσπασμα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου», η Μαριαγάπη αγκάλιασε τον αγαπημένο της για την καλή επίδοση που είχε στο set.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Ο Τραμπ κατηγορεί το Ιράν ότι δεν αφήνει το πετρέλαιο να περάσει από τα Στενά του Ορμούζ - «Δεν είναι αυτό που συμφωνήσαμε»

LIVE: Ο Τραμπ κατηγορεί το Ιράν ότι δεν αφήνει το πετρέλαιο να περάσει από τα Στενά του Ορμούζ - «Δεν είναι αυτό που συμφωνήσαμε»

Ενώ οι ΗΠΑ και το Ιράν προετοιμάζονται για συνομιλίες στο Πακιστάν, το Ισραήλ συνεχίζει να βομβαρδίζει τον Λίβανο, όπου στις επιθέσεις της Τετάρτης σκοτώθηκαν πάνω από 300 άνθρωποι, ανάμεσά τους 33 παιδιά. Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, οι Ιρανοί διαπραγματευτές έφτασαν στο Ισλαμαμπάντ. Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE