Απέσυραν από την αγορά κυπριακό χαλλούμι γιατί δεν αναγράφεται στα αγγλικά ότι περιέχει γάλα

Απέσυραν από την αγορά κυπριακό χαλλούμι γιατί δεν αναγράφεται στα αγγλικά ότι περιέχει γάλα

Λόγω φόβων για αλλεργίες αποσύρθηκε από την Βρετανική αγορά όπως αναφέρει δημοσίευμα της Express.co.uk

Η εταιρία Waitrose κυκλοφόρησε μια προειδοποίηση για τα προϊόντα της που πωλούνται σε καταστήματα και ένα από αυτά είναι το Duchy Cypriot Halloumi. Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδονται επειδή στην ετικέτα δεν αναγράφεται στα αγγλικά ότι το προϊόν περιέχει γάλα, αποσύρεται παρτίδα από την αγορά, καθώς υπάρχουν φόβοι για αλλεργίες.

«Αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει πιθανό κίνδυνο για όσους έχουν αλλεργία ή δυσανεξία στο γάλα ή στα συστατικά του γάλακτος» αναφέρεται στο δημοσίευμα.

Όπως διαφημίζει η εταιρια: «Ολα τα χαλλούμιά μας, φτιάχνονται με τον παραδοσιακό τρόπο στην Κύπρο χρησιμοποιώντας βιολογικό γάλα από αγελάδες, κατσίκες και πρόβατα».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

Ο Γιώργος Ιακώβου, στενός συνεργάτης του Γιώργου Βασιλείου κατά την πενταετή προεδρία του (1988–1993) και Υπουργός Εξωτερικών, μίλησε στο Δελτίο Ειδήσεων του Alpha, για τη σχέση και τη συνεργασία τους, θυμούμενος τη γνωριμία τους που ξεκίνησε τυχαία και εξελίχθηκε σε μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης.