ΚΥΠΡΙΑΚΟ: Σήμερα οι χωριστές συναντήσεις της Λουτ με Αναστασιάδη και Τατάρ

ΚΥΠΡΙΑΚΟ: Σήμερα οι χωριστές συναντήσεις της Λουτ με Αναστασιάδη και Τατάρ

Χωριστές συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, και τον Τ/κ ηγέτη, Ερσίν Τατάρ, θα έχει σήμερα η Ειδική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Τζέιν Χολ Λουτ, προκειμένου να ακούσει τις θέσεις των δυο πλευρών σε ότι αφορά τον δρόμο προς τα μπρος στις προσπάθειες για επίλυση του Κυπριακού και την πρόθεση του ΓΓ του ΟΗΕ για σύγκληση άτυπης διάσκεψης σε σύνθεση 5+1 για το Κυπριακό.


Η κ. Λουτ, η οποία βρίσκεται από την Κυριακή το βράδυ στην Κύπρο, θα συναντηθεί το πρωί, στις 11, με τον Τ/κ ηγέτη, στην κατεχόμενη Λευκωσία, και στις 1900 θα έχει συνάντηση, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη.

Χθες ήταν προγραμματισμένη σύσκεψή της με την Ειδική Αντιπρόσωπο του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, Ελίζαμπεθ Σπέχαρ, και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο, που ασχολούνται με το Κυπριακό.

Αύριο είναι προγραμματισμένο να αναχωρήσει από το νησί και να μεταβεί στην Αθήνα για επαφές με την ελληνική Κυβέρνηση

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απόφαση ΔΗΣΥ: Αναστέλλουν τη συμμετοχή Φαίδωνα και Γυψιώτη στα συλλογικά όργανα του κόμματος

Απόφαση ΔΗΣΥ: Αναστέλλουν τη συμμετοχή Φαίδωνα και Γυψιώτη στα συλλογικά όργανα του κόμματος

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνεδρία του Εκτελεστικού Γραφείου του ΔΗΣΥ για το θέμα της αργίας του Φαίδωνα Φαίδωνος, αλλά και του δημάρχου Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE