Χριστοδουλίδης: Ο τομέας της ασφάλειας είναι υψίστης σημασίας για τη διακυβέρνησή μας
Ο τομέας της ασφάλειας είναι υψίστης σημασίας για τη διακυβέρνηση μας, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.
Σύμφωνα με σχετικό δελτίο Τύπου, από σήμερα Τρίτη 1η Δεκεμβρίου αναστέλλεται η λειτουργία του Τμήματος Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών (ΤΑΕΠ) του νοσοκομείου.
Οι λόγοι της αναστολής λειτουργίας του ΤΑΕΠ έχουν εξηγηθεί και αναλυθεί σε προηγούμενες ανακοινώσεις και αφορούν το ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις που είχε η διεύθυνση του Ιδιωτικού Νοσοκομείου Ευαγγελισμού με τον ΟΑΥ παρά τις γενναίες υποχωρήσεις που έχει κάνει στην πρότασή τους, προστίθεται.
Ο χώρος θα συνεχίσει τη λειτουργία του ως «Τμήμα Ημερήσιας Νοσηλείας» και Γραφείο Κίνησης Ασθενών, καταλήγει η ανακοίνωση.
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις