ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Δεν απάντησαν στις κατηγορίες - Αναβολή στην υπόθεση δολοφονίας 36χρονης

ΛΕΜΕΣΟΣ: Δεν απάντησαν στις κατηγορίες - Αναβολή στην υπόθεση δολοφονίας 36χρονης

Δεν απάντησαν σήμερα στις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν οι δυο Λιθουανοί, 29 και 24 χρόνων, για την υπόθεση δολοφονίας της 36χρονης, Iryna Hurskaya, το πτώμα της οποίας εντοπίστηκε στις 11 Οκτωβρίου στην οικία της, στον Άγιο Τύχωνα Λεμεσού. Η υπόθεση αναβλήθηκε για τις 19 Ιανουαρίου 2021.



Οι δυο κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λεμεσού, όπου δόθηκαν οδηγίες να ετοιμαστεί κοινωνικοοικονομική έκθεση από το Γραφείο Ευημερίας, σε σχέση με το αίτημα τους για νομική αρωγή, ενώ οι δικηγόροι που θα αναλάβουν την υπεράσπιση τους ζήτησαν να μελετήσουν πρώτα τον ανακριτικό φάκελο.

Ως εκ τούτου η υπόθεση αναβλήθηκε για τις 19 Ιανουαρίου 2021, ημερομηνία μέχρι την οποίαν οι δυο κατηγορούμενοι θα παραμείνουν υπόδικοι στις κεντρικές φυλακές.

Υπενθυμίζεται ότι ο 29χρονος, που διατηρούσε για κάποιο διάστημα δεσμό με το θύμα, παραδέχθηκε κατά την ανάκριση του ότι στραγγάλισε την 36χρονη, τις πρωινές ώρες της 10ης Οκτωβρίου, στην προσπάθεια του να τη ληστέψει, δηλώνοντας εθισμένος στον τζόγο.

Ο δε 24χρονος, που ανέμενε το συνεργό του στο σαλόνι, εγκατέλειψε τη σκηνή όταν διαπίστωσε ότι στο σπίτι βρισκόταν ο 15χρονος γιος του θύματος, ο οποίος αντιλήφθηκε το θάνατο της μητέρας του το πρωινό της επόμενης μέρας. Τα δυο άλλα της παιδιά, 3 και 6 χρόνων, απουσίαζαν από το μεσημέρι της Παρασκευής, καθώς θα περνούσαν το Σαββατοκύριακο μαζί με τον πρώην σύζυγο της.

Για τέσσερις μέρες καταζητείτο ο 29χρονος, ο οποίος καταδιώχθηκε και συνελήφθη, μετά από πληροφορία πολίτη, στην περιοχή Αμαθούντας, ενώ ακολούθησε η σύλληψη και του 24χρονου.

Οι δυο αντιμετωπίζουν εννέα κατηγορίες, που αφορούν στα αδικήματα του φόνου εκ προμελέτης, της ληστείας και διάρρηξης, της συνωμοσίας προς διάπραξη των κακουργημάτων και της κατοχής και χρήσης ελεγχόμενου φαρμάκου τάξεως Α’.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Ανατράπηκε μικρή βάρκα με δύο άτομα - Σε εφαρμογή το «ΝΕΑΡΧΟΣ»

• Καλλίγραμμο μοντέλο έζησε τη φρίκη στα χέρια διεστραμμένου οδοντιάτρου - Τη νάρκωσε και τη βίασε

• Σε κρίσιμη κατάσταση 89χρονος - Παρασύρθηκε απο αυτοκίνητο ενώ διασταύρωνε

• Έξι συλλήψεις μετά την καταγγελία βιασμού του 5χρονου στην Αλεξανδρούπολη - Δύο συνομήλικοί του φέρονται να ασέλγησαν στο παιδί

• Απόδραση «κομμωτή»: Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα



Κυπριακό και Μέση Ανατολή στο επίκεντρο συνάντησης ΠτΔ με Μόνιμους Αντιπροσώπους ΣΑ

Κυπριακό και Μέση Ανατολή στο επίκεντρο συνάντησης ΠτΔ με Μόνιμους Αντιπροσώπους ΣΑ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης παρέθεσε σήμερα, 27 Σεπτεμβρίου, γεύμα προς τους Μόνιμους Αντιπροσώπους των πέντε Μονίμων Μελών του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top