Η επισημοποίηση του διαζυγίου

Η επισημοποίηση του διαζυγίου

Ανακοίνωση εξέδωσε το πρωί της Τρίτης η διοίκηση της Σαλαμίνας στην οποία αναφέρεται στη μη συνέχιση της συνεργασίας της με τον Κύπριο προπονητή, Νίκο Παναγιώτου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει…

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου στη συνεδρία του, τη Δευτέρα 4 Μαΐου, αποφάσισε όπως μη ανανεωθεί η συνεργασία της ποδοσφαιρικής ομάδας για την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο με τον Νίκο Παναγιώτου.

Η απόφαση λήφθηκε με βάση την αξιολόγηση της παρουσίας της ποδοσφαιρικής ομάδας κατά τους τελευταίους μήνες και το γεγονός ότι στις συζητήσεις των δύο πλευρών παρουσιάστηκαν διαφωνίες σε θέματα σχεδιασμού της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Μετά την πιο πάνω εξέλιξη θεωρήθηκε ορθότερο όπως η συνεργασία μεταξύ της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου και του κυρίου Νίκου Παναγιώτου τερματιστεί άμεσα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου βρίσκεται στη διαδικασία εξεύρεσης προπονητή που θα καθοδηγήσει την ποδοσφαιρική ομάδα στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές του πρωταθλήματος».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ: «Κοινός στόχος των 27 η στρατηγική αυτονομία της Ευρωπαϊκής Ένωσης»

ΠτΔ: «Κοινός στόχος των 27 η στρατηγική αυτονομία της Ευρωπαϊκής Ένωσης»

Τη σημασία της συμπερίληψης αναφοράς στα συμπεράσματα της έκτακτης συνόδου κορυφής πως οι απειλές για την ασφάλεια της Ευρώπης δεν περιορίζονται στη Ρωσία, υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες.