ΠΑΦΟΣ: Έβαλε λουκέτο σε υποσταστικό το Δικαστήριο- Τα αδικήματα που στερούν τη λειτουργία του

ΠΑΦΟΣ: Έβαλε λουκέτο σε υποσταστικό το Δικαστήριο- Τα αδικήματα που στερούν τη λειτουργία του

Στις 21/11/2020 διεξήχθη συντονισμένη επιχείρηση της Αστυνομίας, σε υποστατικό στην Πάφο, στο οποίο εντοπίστηκαν έξι πρόσωπα, τα οποία επιδίδονταν σε κυβεία (ποκεριζέ). 

Από το υποστατικό παραλήφθηκαν ως τεκμήρια 104 τραπουλόχαρτα και 54 φίσιες διαφόρων χρωμάτων. Και τα έξι πιο πάνω πρόσωπα καταγγέλθηκαν γραπτώς για τα αδικήματα που διέπραξαν, καθώς επίσης και για παραβάσεις του Περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου (Απαγόρευσης μετακίνησης και μη χρήσης μάσκας). 

Στις 30/11/2020 καταχωρήθηκε ποινική υπόθεση στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου, το οποίο όρισε την υπόθεση για απάντηση στις 4/12/2020. Σήμερα 1η Δεκεμβρίου 2020, το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου, εξέδωσε δικαστικό διάταγμα, όπου διατάσσει την αναστολή λειτουργίας του υποστατικού, τόσο για την κυβεία, όσο και για τον Περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμο, μέχρι την ημερομηνία εκδίκασης της υπόθεσης.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πόλεως Χρυσοχούς συνεχίζει τις εξετάσεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γκουτέρες στην Κύπρο: Υψηλοί συμβολισμοί, χαμηλές προσδοκίες - Όσα έγιναν μέχρι αυτή την ώρα

Γκουτέρες στην Κύπρο: Υψηλοί συμβολισμοί, χαμηλές προσδοκίες - Όσα έγιναν μέχρι αυτή την ώρα

Η πρώτη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο κατά τη δεκαετή θητεία του, δημιουργεί, αναμφίβολα υψηλούς συμβολισμούς. Όμως, όσο εξελίσσεται το πρόγραμμά του, τόσο ενισχύεται η αίσθηση ότι η ουσία της πρωτοβουλίας δεν είναι η ανακοίνωση μιας νέας φάσης στο Κυπριακό, αλλά η αποτροπή της πλήρους κατάρρευσης της διαδικασίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE