Σε εξέλιξη η συνάντηση του Προέδρου Αναστασιάδη με Τζέιν Χολ Λουτ

Σε εξέλιξη η συνάντηση του Προέδρου Αναστασιάδη με Τζέιν Χολ Λουτ

Σε εξέλιξη είναι η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη, με την Ειδική Απεσταλμένη του ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό, Τζέιν Χολ Λουτ, στο Προεδρικό Μέγαρο.

 
Η συνάντηση, που ήταν προγραμματισμένη για τις 19.00, γίνεται στην παρουσία του Υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Χριστοδουλίδη, του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Κυριάκου Κούσιου, και του διαπραγματευτή της ε/κ πλευράς, Ανδρέα Μαυρογιάννη, σύμφωνα με φωτογραφία, που έδωσε στη δημοσιότητα το ΓΤΠ.

Η κ. Λουτ συναντήθηκε νωρίτερα, την Τρίτη, στα κατεχόμενα, με τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ, σε μια προσπάθεια να ακούσει τις θέσεις των δυο πλευρών σε ό,τι αφορά τον δρόμο προς τα μπρος στις προσπάθειες για επίλυση του Κυπριακού και την πρόθεση του ΓΓ του ΟΗΕ για σύγκληση άτυπης διάσκεψης σε σύνθεση 5+1 για το Κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις, διαμήνυσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στη συνέχιση των συζητήσεων την ερχόμενη εβδομάδα για την ΑΤΑ, τη φορολογική μεταρρύθμιση και την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών.