Τον θέλουν και προσπαθούν να τον κρατήσουν

Τον θέλουν και προσπαθούν να τον κρατήσουν

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις για την ανανέωση του του Ντάβιντ Ντε Χέα ευελπιστώντας ότι ο Ισπανός κίπερ θα υπογράψει νέο συμβόλαιο.

Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» είναι θορυβημένοι από το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης και θέλουν οπωσδήποτε να κρατήσουν τον Ντε Χέα στο «Όλντ Τράφορντ».

Υπό αυτό το πρίσμα έχουν επανέλθει με μία βελτιωμένη πρόταση στον Ισπανό τερματοφύλακα, στον οποίο πλέον προτείνουν μακροχρόνιο συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές που αγγίζουν τα 12 εκατομμύρια ευρώ!

Η Γιουνάιτεντ σκοπεύει με το «χρυσάφι» που απλώνει στα πόδια του Ντε Χέα να τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο τερματοφύλακα στον Νησί, «δένοντας» τον έτσι στο «Όλντ Τράφορντ» για πολλά χρόνια ακόμη.

Πηγή: www.sdna.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

Προσερχόμενος την Πέμπτη το πρωί στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πριν την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι «είναι η ώρα των αποφάσεων σε όλα τα θέματα", σημειώνοντας πως  το θέμα της Ουκρανίας είναι αυτό που θα κυριαρχήσει. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα ότι "απόψε θα βγούμε ακόμα πιο ενωμένοι».

BEST OF TOTHEMAONLINE