Τμ. Μετεωρολογίας: Αναμένονται βροχές, καταιγίδες και χιονόνερο - Πώς διαμορφώνεται το σκηνικό τις επόμενες μέρες

Τμ. Μετεωρολογίας: Αναμένονται βροχές, καταιγίδες και χιονόνερο - Πώς διαμορφώνεται το σκηνικό τις επόμενες μέρες

Σήµερα, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται κατά διαστήµατα µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδες, ενώ στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους δυνατό να πέσει χιονόνερο.

Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και τοπικά µεταβλητοί, ασθενείς και παροδικά τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη.

Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 20 βαθµούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 12 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά. Απόψε, ο καιρός θα παραµείνει κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται µεµονωµένες βροχές και καταιγίδες, κυρίως κοντά στα παράλια. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους ενδέχεται να πέσει χιονόνερο.

Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και τοπικά µεταβλητοί, ασθενείς, 2 µε 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 9 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα παράλια και γύρω στους 3 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά δυνατό να σχηµατιστεί παγετός.

Την Πέµπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο, ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και αναµένονται σποραδικές βροχές ή και µεµονωµένες καταιγίδες, ενώ στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους δυνατό να πέσει χιονόνερο.

Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή κατά το επόµενο τριήµερο, παραµένοντας κοντά στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Τη θέση ότι η Λευκωσία είναι πανέτοιμη για όλα τα σενάρια, για όλες τις ενδεχόμενες και μη εκπλήξεις εξέφρασε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στα πλαίσια της διακαναλικής συνέντευξης που παραχώρησε το βράδυ της Τετάρτης, στους πέντε μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE