Η δοκιμή Γκαρσία για Ομόνοια

Η δοκιμή Γκαρσία για Ομόνοια

Ο ΠΑΟΚ μετά την ήττα στην Ολλανδία για να είναι μέσα στην υπόθεση πρόκρισης θέλει πάσει θυσία στη νίκη στην Κύπρο κόντρα στην Ομόνοια, ενώ τα αγωνιστικά προβλήματα παραμένουν για τον Ουρουγουανό τεχνικό.

Η αποστολή της ομάδας είναι στην Κύπρο για τον αγώνα με την Ομόνοια και οι 24 παίκτες που πήρε ο Πάμπλο Γκαρσία μαζί του, σημαίνει ότι θέλει να εκμεταλλευτεί τα δεδομένα της UEFA με 23μελή αποστολή, ώστε να έχει όλα τα διαθέσιμα όπλα του στον μεγάλο αγώνα στο ΓΣΠ της Λευκωσίας.

Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να επιστρέψει ο Ζίφκο Ζίφκοβιτς που πήρε τις ανάσες του στον αγώνα με την Λαμία.

Στην άμυνα με δεδομένες τις απουσίες των Περέιρα και Βιεϊρίνια που είναι εκτός λίστας, ο Δημήτρης Γιαννούλης ταξίδεψε με την ομάδα, αλλά δεν είναι έτοιμος να βγάλει το πρώτο 90λεπτο μετά τον τραυματισμό και την περιπέτεια του με τον Covid-19. Έτσι σαν πρώτη επιλογή για τα αριστερά είναι ο Ροντρίγκο Σοάρες, ενώ για τα δεξιά ο Μούσα Ουαγκέ που ήταν καλός στον αγώνα με την Λαμία την περασμένη Κυριακή.

Στο κέντρο της άμυνας επιστρέφουν οι Κρέσπο και Βαρέλα, ενώ μπροστά τους δοκιμάστηκε ο Τσιγγάρας που ήταν βασικός στην Ολλανδία, πήρε ανάσες στην Λαμία και δείχνει να είναι πιο μπροστά αυτή την στιγμή από τον Εσίτι, ενώ ο Ντόουγκλας Αούγκουστο είναι τιμωρημένος. Μαζί με τον Τσιγγάρα στον άξονα αναμένεται να δούμε και πάλι το επιτυχημένο δίδυμο Σβαμπ και Ελ Καντουρί, ενώ και στην επίθεση δεν θα δούμε πολλές αλλαγές.

Ο Τζόλης θα παραμείνει βασικός, μαζί με τον Κάρολ Σφιντέρσκι, ενώ τρίτος στην επίθεση θα είναι ο Αντρίγια Ζίφκοβιτς που ξεκουράστηκε στον αγώνα με την Λαμία.

Από εκεί και πέρα στον πάγκο εκτός από τον Γιαννούλη που μπορεί να δώσει λύσεις μέσα στο παιχνίδι, θα είναι και ο Μουργκ, και ο Τσόλακ, αλλά και ο Μπίσεσβαρ που διεκδίκησαν θέση βασικού και η τελική επιλογή θα κριθεί μέσα από την προπόνηση της Τετάρτης.

Πηγή: www.paok24.com

The post Η δοκιμή Γκαρσία για Ομόνοια appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Πιθανόν το πρώτο τρίμηνο του 2026 η Άτυπη Πενταμερής

Κυπριακό: Πιθανόν το πρώτο τρίμηνο του 2026 η Άτυπη Πενταμερής

Την εκτίμηση ότι το πρώτο τρίμηνο του 2026 μπορεί να πραγματοποιηθεί άτυπη πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη, εξέφρασαν σήμερα ελληνικές διπλωματικές πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE

50 χρόνια άριστοι!

50 χρόνια άριστοι!