Συνέλαβαν στο Νοσοκομείο τον 48χρονο για την άγρια συμπλοκή στη Λάρνακα - Ψάχνουν άλλους τρεις
Υπό σύλληψη τέθηκε ένα πρόσωπο για τα σοβαρά επεισόδια που έλαβαν χώρα στη Λάρνακα το Σάββατο (17/1) στη Λάρνακα.

Από τον αγώνα στο «Αμμόχωστος» έλειψε μια επτάδα ποδοσφαιριστών λόγω καρτών ή τραυματισμών.
Ζόρζε και Ντονγκαλά εξέτισαν την ποινή τους με τη Νέα Σαλαμίνα και θα είναι στη διάθεση του Μικ Μακάρθι για την αναμέτρηση κόντρα στην Ομόνοια.
Ενσούε, Γουίλερ, Ανουάρ, Ντε Βινσέντι και Αποστολάκης έμειναν εκτός αποστολής λόγω προβλημάτων.
Ο Αργεντινός δεν αναμένεται να προλάβει το «αιώνιο», αφού χρειάζεται ακόμα χρόνο να επανέλθει σε κανονικά επίπεδα.
Οι υπόλοιπο, ανεβάζουν ρυθμούς, βρίσκουν σιγά-σιγά τα πατήματα τους, ωστόσο δεν είναι ακόμα σίγουρο ποιοι θα δώσουν το παρών τους και ποιοι όχι.
Η κατάσταση τους θα αξιολογηθεί εκ νέου την Παρασκευή (4/12) έτσι ώστε να είναι πιο ξεκάθαρη η εικόνα για τον αν θα είναι στη φαρέτρα του Ιρλανδού κόουτς.
The post Τι γίνεται με τους τραυματίες πριν την Ομόνοια – Οι 4 που… ανεβαίνουν και ο Ντέβι appeared first on Thema Sports.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




