Νοκ-άουτ ο Χάαλαντ!

Νοκ-άουτ ο Χάαλαντ!

Ασχημα νέα για τη Ντόρτμουντ, καθώς ο Ερλινγκ Χάαλαντ και τα 16 γκολ του στον θεσμό, τέθηκαν εκτός του ραντεβού κορυφής με τη Λάτσιο. Στις δύο βδομάδες υπολογίζεται η απουσία του.

Το χειρότερο νέο άκουσε λίγο πριν την κρίσιμη αναμέτρηση με τη Λειψία ο Λουσιάν Φαβρ. Ο προπονητής της Ντόρτμουντ ενημερώθηκε ότι ο Ερλινγκ Χάαλαντ δεν θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα του στο ραντεβού κορυφής του 6ου ομίλου. Ετσι, η Μπορούσια θα στερηθεί την αδιανόητη επίδοση των 16 γκολ του Νορβηγού wonderkid σε 12 αγώνες στο Champions League. Ο Χάαλαντ αναμένεται να απουσιάσει για δύο βδομάδες, καθώς υπέστη θλάση στον οπίσθιο μηριαίο.

gazzetta.gr

The post Νοκ-άουτ ο Χάαλαντ! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πολιτική με έλλειψη «προσώπων»: Οι εκλογές του 2026 αποκαλύπτουν τη νέα πραγματικότητα

Πολιτική με έλλειψη «προσώπων»: Οι εκλογές του 2026 αποκαλύπτουν τη νέα πραγματικότητα

Τα κόμματα δυσκολεύονται να συγκροτήσουν τα ψηφοδέλτιά τους, όχι λόγω καθυστέρησης, αλλά λόγω έλλειψης διαθέσιμων υποψηφίων. Οι μετακινήσεις στελεχών, οι νέοι πολιτικοί σχηματισμοί και η κόπωση της κοινωνίας συνθέτουν ένα πρωτόγνωρο σκηνικό ενόψει των εκλογών του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE