«Δένουν» ΛεΜπρόν με… απίστευτο ποσό οι Λέικερς

«Δένουν» ΛεΜπρόν με… απίστευτο ποσό οι Λέικερς

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς προχώρησε στην επέκταση της συμφωνίας τους με τους Λος Άντζελες Λέικερς για άλλα δύο χρόνια!

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς θα μείνει στους Λος Άντζελες Λέικερς μέχρι το 2023! Η επέκταση του συμβολαίου του έγινε γνωστή από τον δημοσιογράφο Σαμς Τσαράνια και περιλαμβάνει αμοιβή $85.000.000!

Ο Τζέιμς είχε συμβόλαιο και αυτή τη σεζόν, ενώ την επόμενη η επιλογή της ανανέωσης ήταν δική του. Πλέον, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες, ο τέσσερις φορές πρωταθλητής θα φοράει τη φανέλα των Λέικερς μέχρι το 2023.

Αυτό σημαίνει πως ο Τζέιμς, στην ηλικία των 39, θα κερδίζει σχεδόν $42.000.000!!!

Πηγή: Gazzetta.gr

The post «Δένουν» ΛεΜπρόν με… απίστευτο ποσό οι Λέικερς appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Η εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό θρίλερ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τα κομματικά επιτελεία να βρίσκονται σε διαρκή κινητικότητα και τις διεργασίες να πυκνώνουν όσο πλησιάζει η πρώτη συνεδρία της νέας Ολομέλειας. Συναντήσεις, τηλεφωνήματα, ανεπίσημες επαφές και παρασκηνιακές διαβουλεύσεις συνθέτουν το σκηνικό ενός πολύπλοκου πολιτικού παζλ, στο οποίο τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE