ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έκανε το καθήκον της η Γιουβέντους

Έκανε το καθήκον της η Γιουβέντους

Οι «μπιανκονέρι» κέρδισαν με 3-0 την Ντιναμό Κιέβου και θα πάνε στο «Καμπ Νόου» για το… θαύμα

CHAMPIONSLEAGUE-7ος ΟΜΙΛΟΣ-5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ: 3-0

Γήπεδο: AllianzStadium

Η Γιουβέντους έκανε το καθήκον της, κέρδισε με 3-0 την Ντιναμό Κιέβου κι έχει λίγες ακόμη ελπίδες για την πρωτιά. Για να τα καταφέρουν, οι «μπιαννκοέρι» θέλουν νίκη με 3 γκολ διαφορά κόντρα στην Μπαρτσελόνα, πράγμα εξαιρετικά δύσκολο.

Στο 17ο λεπτό ο Μπούστσαν έσωσε εντυπωσιακά μετά από κεφαλιά του ΜακΚένι και στο 18’ ο Ουκρανός κίπερ απέκρουσε και μετά από προβολή του Μοράτα και στην εξέλιξη της φάσης ο Ράμσεϊ έκανε το σουτ από αριστερά, με την μπάλα να ξύνει το δοκάρι της Ντιναμό.

Και στο 21’ ο Σάντρο σέντραρε από αριστερά και ο Κιέζα με γυριστή κεφαλιά έκανε το 1-0. Μάλιστα στο 31ο λεπτό, ο Σάντρο κατέβασε πανέμορφα στην περιοχή της Ντιναμό κι έστρωσε στον Κριστιάνο, που πλάσαρε από το ύψος του πέναλτι αλλά είδε την μπάλα να σταματά στο δοκάρι.

Στο 41’ η Ντιναμό άγγιξε το γκολ καθώς ο Ντε Λιχτ έκανε λάθος, ο Βέρμπιτς βρήκε τον Τσιγκανκόβ που εξ επαφής πλάσαρε και είδε τον Σέζνι να πραγματοποιεί μυθική επέμβαση με το πόδι.

Στο 54ο λεπτό ο Σέζνι έσωσε και πάλι μετά από σέντρα-σουτ του Τσιγκανκόβ αλλά στο επόμενο λεπτό ο Κιέζα σέντραρε από δεξιά, ο Μοράτα δε βρήκε την μπάλα αλλά ο Ρονάλντο με προβολή στο δεύτερο δοκάρι, έγραψε το 2-0.

Και στο 66’ ο Κιέζα έδωσε στον Μοράτα, εκείνος περίμενε την κατάλληλη στιγμή, έκανε το κοντρόλ και πλάσαρε από το πέναλτι για το 3-0. Στο 77ο λεπτό ο Μπούστσαν έσωσε μετά από κοντινό πλασέ ρου Μπερναρντέσκι και στο 88’ το σουτ του Καραβάεβ κόντραρε στον Ντανίλο.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Σέζνι, Ντε Λιχτ, Ντεμιράλ (69’ Ντραγκούσιν), Μπονούτσι (62’ Ντανίλο), Σάντρο, ΜακΚένι, Μπεντανκούρ (76’ Αρτούρ), Ράμσεϊ (62’ Μπερναρντέσκι), Κιέζα (76’ Κουλουσέβσκι), Μοράτα, Ρονάλντο

ΝΤΙΝΑΜΟ: Μπούστσαν, Μικολένκο (84’ Καραβάεβ), Ποπόβ, Ζαμπάρνι, Κεντζιορά, Σαπαρένκο, Σίντορτσουκ, Σεπέλιεβ (72’ Χαρμάς), Βέρμπιτς (72’ Σουπριάχα), Τσιγκανκόβ (90+1′ Λέντνεβ), Ροντρίγκες (73’ Ντε Πένα)

aek365.org

The post Έκανε το καθήκον της η Γιουβέντους appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Mερική απασχόληση: Δικαιούται την ίδια ετήσια άδεια με εργοδοτούμενο που εργάζεται με πλήρη ωράριο;

• Οδηγός παρέσυρε μοτοσικλετιστή και τον εγκατέλειψε - H κατάσταση της υγείας του

• Επίθεση από 30 άτομα: Ξυλοκόπησαν οπαδό πριν από τον αγώνα της Ανόρθωσης - Απόλλωνα

• «Θύελλα» στα κατεχόμενα για την μετάδοση της σειράς «Famagusta» από το Netflix

• Οι πρώτες φωτογραφίες από τα «αλλάματα» του Ανδρέα Γεωργίου - Οι φίλοι του τον περίμεναν «μαρσάροντας» τις μηχανές

• Θρήνος στον καλλιτεχνικό χώρο: Πέθανε πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός



Το Gymnich: Οι προσδοκίες της Λευκωσίας και το νέο παραλήρημα του Σουλτάνου

Το Gymnich: Οι προσδοκίες της Λευκωσίας και το νέο παραλήρημα του Σουλτάνου

Το Άτυπο Συμβούλιο των ΥΠΕΞ της ΕΕ λαμβάνει θετικό πρόσημο από τη Λευκωσία, η οποία εξέφρασε την ικανοποίησή της  για τη στάση των Ευρωπαίων εταίρων στο Κυπριακό, κυρίως για τη δήλωση του Ζοζέπ Μπορέλ ύστερα από το γεύμα εργασίας με τον Τούρκο ΥΠΕΞ - ο οποίος για πρώτη φορά μετά από πέντε χρόνια προσκλήθηκε σε άτυπο συμβούλιο των ΥΠΕΞ της ΕΕ - ότι «εκφράσαμε την αλληλεγγύη της ΕΕ με σεβασμό στις θέσεις της Κύπρου και τη βούλησή μας, να αναζητήσουμε λύση μέσω πολιτικού διαλόγου».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top