Big Brother: "Καυτά" παιχνίδια στο κρεβάτι - Άσεμνη κίνηση της Δανέζη στον Δημήτρη

Big Brother: "Καυτά" παιχνίδια στο κρεβάτι - Άσεμνη κίνηση της Δανέζη στον Δημήτρη

Καυτά πλάνα παρακολούθησαν οι τηλεθεατές το βράδυ της Τρίτης 1 Δεκεμβρίου, στο τηλεπαιχνίδι Big Brother.

Συγκεκριμένα, η Σοφία Δανέζη και ο Δημήτρης Κεχαγιάς έκαναν τα γνωστά παιχνίδια τους στο κρεβάτι, με την κίνηση της Σοφίας να αφήνει το κοινό έκπληκτο.

Η γνωστή τραγουδίστρια, δεν δίστασε να αγγίξει σε επίμαχο σημείο του Δημήτρη παρά το γεγονός ότι υπάρχουν κάμερες σε όλο το δωμάτιο.

Ωστόσο, τα παιχνίδια, οι φωνές και οι ‘αταξίες’ του ζευγαριού φαίνεται να ενοχλούν την συγκάτοικο τους Άννα Μαρία.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συμβούλιο Ασφαλείας: Ανθρωπογενής ο λιμός στη Γάζα – Κρίσιμος ο ρόλος του Κυπριακού διαδρόμου

Συμβούλιο Ασφαλείας: Ανθρωπογενής ο λιμός στη Γάζα – Κρίσιμος ο ρόλος του Κυπριακού διαδρόμου

Όλα τα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, εκτός από τις Ηνωμένες Πολιτείες, δήλωσαν σήμερα ότι ο λιμός στη Γάζα είναι μια "ανθρωπογενής κρίση" και προειδοποίησαν ότι η χρήση της λιμοκτονίας ως όπλο πολέμου απαγορεύεται βάσει του διεθνούς ανθρωπιστικού δικαίου.