Δεκτό το αίτημα μείωσης τιμής

Δεκτό το αίτημα μείωσης τιμής

Με ανακοίνωση της η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ενημερώνει ότι το αίτημα της Ομόνοιας για μείωση της τιμής του εισιτηρίου για το εντός έδρας παιχνίδι της με την Ανόρθωση έγινε αποδεκτό.

Έτσι η τιμή έχει καθοριστεί ως εξής:

Γενική είσοδος: 5 ευρώ
Μαθητικό: 5 ευρώ
Παιδικό: 1 ευρώ

Ο αγώνας θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο στο ΓΣΠ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η πρώτη τοποθέτηση για το επίμαχο βίντεο - «Σε κανέναν δεν θα δώσω το δικαίωμα να κατηγορηθώ για θέματα διαφθοράς»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η πρώτη τοποθέτηση για το επίμαχο βίντεο - «Σε κανέναν δεν θα δώσω το δικαίωμα να κατηγορηθώ για θέματα διαφθοράς»

Οποιοσδήποτε έχει στοιχεία για άμεσο ή έμμεσο χρηματισμό μου να τα καταθέσει αμέσως στις αρμόδιες Αρχές του κράτους, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ επεσήμανε πως οι ξένες εταιρείες που έρχονται στην Κύπρο για να επενδύσουν πρέπει να προσφέρουν και κοινωνικά, μέσα στο πλαίσιο της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης, για το κράτος.

BEST OF TOTHEMAONLINE