ΚΥΠΡΟΣ: Χάθηκαν τα ίχνη 17χρονου στη Λάρνακα - Μήπως τον έχετε δει; -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Χάθηκαν τα ίχνη 17χρονου στη Λάρνακα - Μήπως τον έχετε δει; -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, ότι ελλείπει από σήμερα τα ξημερώματα 3/12/2020, από τον χώρο διαμονής του στη Λάρνακα, ο KHEDER ALRASHID, 17 ετών από τη Συρία. 

Ο 17χρονος περιγράφεται ως λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.78μ.μ., περίπου, με μαύρα μαλλιά και μαύρα μάτια. Κατά την αναχώρηση του φορούσε γκρίζο παντελόνι, μπλε φανέλα και μαύρο φούτερ.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λάρνακας στον αριθμό τηλεφώνου 24-804060 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για ανασχηματισμό - «Τα διαβάζω, χαμογελώ και συνεχίζω τη δουλειά μου» - Οι ενέργειες της ΚΔ για τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

ΠτΔ για ανασχηματισμό - «Τα διαβάζω, χαμογελώ και συνεχίζω τη δουλειά μου» - Οι ενέργειες της ΚΔ για τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

Απάντηση στα όσα αξιώνει η Τουρκία στις επιστολές της προς τον ΓΓ των ΗΕ έδωσαν ο ίδιος ο ΓΓ των ΗΕ, αλλά και ο Βρετανός Υπουργός Ευρώπης κατά τη διευρυμένη διάσκεψη για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη τον Ιούλιο, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE