Με το Στογιάνοβιτς κανονικά και με τους δύο αμφίβολους

Με το Στογιάνοβιτς κανονικά και με τους δύο αμφίβολους

Προετοιμασίας συνέχεια το πρωί της Τρίτης για το ντέρμπι που ακολουθεί με τον ΑΠΟΕΛ με προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο Κολοσσίου.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Γκίε και Τουράμ.  Ο Βασιλείου ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα.  Ο Στογιάνοβιτς ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης ενώ απείχαν οι Αντράντε και Αγγελή, όπως και ο Ρομπέρ ο οποίος είναι στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμο σταυροδρόμι για το Κυπριακό - Τι θα κριθεί στην επόμενη συνάντηση

Κρίσιμο σταυροδρόμι για το Κυπριακό - Τι θα κριθεί στην επόμενη συνάντηση

Νέα δεδομένα φαίνεται να διαμορφώνονται στο Κυπριακό, καθώς στο προσκήνιο επανέρχεται η συζήτηση για το πλαίσιο μιας ενδεχόμενης επαναδιαπραγμάτευσης, με το περιεχόμενο της λύσης, τα μεταβατικά στάδια και τα πρακτικά βήματα που θα μπορούσαν να διευκολύνουν την καθημερινότητα των δύο κοινοτήτων να αποκτούν ιδιαίτερη σημασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE