Τραβεστί επιτέθηκε σε τουρίστα γιατί αρνήθηκε να κάνει σεξ μαζί της

Τραβεστί επιτέθηκε σε τουρίστα γιατί αρνήθηκε να κάνει σεξ μαζί της

Μια Ταϊλάνδη τραβεστί φέρεται να ξυλοκόπησε άγρια ένα Ιρλανδό τουρίστα, καθώς δεν δέχθηκε και τόσο ψύχραιμα την απόρριψη των ερωτικών της προτάσεων.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο 55χρονος Μάικλ Μέρι έκανε βόλτα στο τουριστικό θέρετρο της Πατάγια στην ασιατική χώρα, όταν η τραβεστί του πρότεινε να “περάσει όμορφα” μαζί της.

  Όταν ο κ. Μέρι αρνήθηκε την προσφορά (πιθανότατα όχι και με τόσο ευγενικό τρόπο...), “έβαλε τα χέρια της γύρω του και τον κακοποίησε” δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας, κάτι “που τον ανάγκασε να την ρίξει στο έδαφος.”

“Όταν σηκώθηκε πήρε ένα από τα παπούτσια της και το χρησιμοποίησε για να χτυπήσει το θύμα στο κεφάλι”, δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας. Το ψηλοτάκουνο άφησε μια βαθιά πληγή στο κεφάλι του 55χρονου, ο οποίος δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες δικαιολογημένα συνοφρυωμένος.

Η φερόμενη ως δράστις -που ονομάζεται Γουιτσάι Σριπαλάνγκ 24 ετών - ήταν ακόμα στη σκηνή, όταν έφτασαν οι αστυνομικοί και τώρα αντιμετωπίζει πρόστιμο για επίθεση και σωματικές βλάβες.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΔΗΣΥ: Ενώπιον του Πολιτικού Γραφείου οι εισηγήσεις για τις αλλαγές στο καταστατικό- Εσωστρέφεια ή βήμα προς τα εμπρός;

ΔΗΣΥ: Ενώπιον του Πολιτικού Γραφείου οι εισηγήσεις για τις αλλαγές στο καταστατικό- Εσωστρέφεια ή βήμα προς τα εμπρός;

Ενώπιον των μελών του Πολιτικού Γραφείου του ΔΗΣΥ το οποίο συνεδριάζει στις 17.00 το απόγευμα της Τρίτης, τίθενται οι εισηγήσεις που έχουν καταθέσει μέλη του κόμματος για αλλαγές στο καταστατικό. Ως γνωστό, το καταστατικό συνέδριο του ΔΗΣΥ θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου. Τα μέλη του κόμματος είχαν την δυνατότητα να αποστείλουν τις εισηγήσεις τους, μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE