Η Κύπρος του 2020: ‘Τραβούν’ σύρματα για να έχουν ίντερνετ οι αίθουσες δικαστηρίων -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Κύπρος του 2020: ‘Τραβούν’ σύρματα για να έχουν ίντερνετ οι αίθουσες δικαστηρίων -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ποικίλα σχόλια έχει προκαλέσει φωτογραφία που ανήρτησε χρήστης του Twitter και σύμφωνα με ισχυρισμούς αφορά το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας.

Συγκεκριμένα -όπως θα διαπιστώσετε και ιδίοις όμμασι- σύρματα κρέμονται από την οροφή και -σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς- αυτά έχουν τραβηχτεί για να αποκτήσουν πρόσβαση στο διαδίκτυο οι αίθουσες των δικαστηρίων.

Μάλιστα γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στην αντιπαραβολή ότι οι εν λόγω αίθουσες ενώ έχουν τζάκι (;!) δεν έχουν σύνδεση στο ίντερνετ και όλα αυτά εν έτη 2020.

Δείτε την ανάρτηση και τη φωτογραφία και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Το Κυπριακό μπαίνει ξανά σε μια περίοδο έντονης κινητικότητας, με τον χρόνο μέχρι τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, να λειτουργεί πλέον ως άτυπο πολιτικό ορόσημο. Οι συναντήσεις Νίκου Χριστοδουλίδη και Τουφάν Ερχιουρμάν, αποκτούν εβδομαδιαίο ρυθμό, η Μαρία Άνχελα Ολγκίν επιστρέφει στην Κύπρο προς το τέλος της πρώτης εβδομάδας του Σεπτεμβρίου, μεταφέροντας την καταγραφή των συγκλίσεων που ετοίμασαν τα Ηνωμένα Έθνη και η συζήτηση για τα επόμενα βήματα αποκτά πλέον συγκεκριμένο περιεχόμενο.