«Χωρίς αποκλεισμούς και ανισότητες…» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

«Χωρίς αποκλεισμούς και ανισότητες…» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ανάρτηση από το τμήμα πετόσφαιρας της ΑΕΛ…

«Η Παγκόσμια Ημέρα των Ατόμων με Αναπηρία στις 3 Δεκεμβρίου, είναι μια ημέρα που στοχεύει στην ευαισθητοποίηση του κοινού, στην κατανόηση και την αποδοχή των ατόμων με αναπηρία.

Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, η αναπηρία δεν είναι απλώς ένα βιολογικό ή κοινωνικό φαινόμενο αλλά ένα παγκόσμιο ζήτημα ανθρωπίνων δικαιωμάτων και προτεραιότητα ανάπτυξης.

Οι άνθρωποι με αναπηρία πρέπει να απολαμβάνουν πρόσβαση στην κοινωνία σε ίση βάση με άλλα άτομα. Ίση πρόσβαση στην εκπαίδευση, στην εργασία, στα μέσα μεταφοράς, στην κοινωνική και πολιτιστική ζωή. Χωρίς αποκλεισμούς και ανισότητες να συμμετέχουν στη δημόσια ζωή ως ενεργοί πολίτες».

The post «Χωρίς αποκλεισμούς και ανισότητες…» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΒΙΝΤΕΟ: Με ελληνικά Rafale και κυπριακή παρουσία η επιβλητική παρέλαση της 14ης Ιουλίου στο Παρίσι

ΒΙΝΤΕΟ: Με ελληνικά Rafale και κυπριακή παρουσία η επιβλητική παρέλαση της 14ης Ιουλίου στο Παρίσι

Στρατιωτικοί της Ουκρανίας και τριάντα πέντε χωρών, αριθμός ρεκόρ πεζοπόρων τμημάτων, αεροσκάφη και τεθωρακισμένα: η παρέλαση της 14ης Ιουλίου του 2026 στο Παρίσι υπήρξε επιβλητική για να προβάλει την στρατηγική αφύπνιση της Ευρώπης και έναν στρατό έτοιμο για μάχη.

BEST OF TOTHEMAONLINE