«Χωρίς αποκλεισμούς και ανισότητες…» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

«Χωρίς αποκλεισμούς και ανισότητες…» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ανάρτηση από το τμήμα πετόσφαιρας της ΑΕΛ…

«Η Παγκόσμια Ημέρα των Ατόμων με Αναπηρία στις 3 Δεκεμβρίου, είναι μια ημέρα που στοχεύει στην ευαισθητοποίηση του κοινού, στην κατανόηση και την αποδοχή των ατόμων με αναπηρία.

Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, η αναπηρία δεν είναι απλώς ένα βιολογικό ή κοινωνικό φαινόμενο αλλά ένα παγκόσμιο ζήτημα ανθρωπίνων δικαιωμάτων και προτεραιότητα ανάπτυξης.

Οι άνθρωποι με αναπηρία πρέπει να απολαμβάνουν πρόσβαση στην κοινωνία σε ίση βάση με άλλα άτομα. Ίση πρόσβαση στην εκπαίδευση, στην εργασία, στα μέσα μεταφοράς, στην κοινωνική και πολιτιστική ζωή. Χωρίς αποκλεισμούς και ανισότητες να συμμετέχουν στη δημόσια ζωή ως ενεργοί πολίτες».

The post «Χωρίς αποκλεισμούς και ανισότητες…» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κτηνοτροφία, κρίση και κάλπες: Ο αφθώδης πυρετός αλλάζει την πολιτική ατζέντα-Κόμματα, στήνουν το προεδρικό, στον τοίχο

Κτηνοτροφία, κρίση και κάλπες: Ο αφθώδης πυρετός αλλάζει την πολιτική ατζέντα-Κόμματα, στήνουν το προεδρικό, στον τοίχο

Η κρίση που προκάλεσε ο αφθώδης πυρετός στην κυπριακή κτηνοτροφία, δεν εξελίσσεται πλέον μόνο ως ένα ζήτημα υγειονομικής διαχείρισης. Με φόντο τις έντονες αντιδράσεις των κτηνοτρόφων και τις αποφάσεις για θανατώσεις ζώων, το θέμα έχει μετατραπεί σε μια πολιτική υπόθεση με ευρύτερες προεκτάσεις, οι οποίες αγγίζουν ευθέως το προεκλογικό σκηνικό ενόψει των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE