Τζόλης: «Δεν το ευχαριστήθηκα το γκολ μου διότι ήθελα να κερδίσουμε»

Τζόλης: «Δεν το ευχαριστήθηκα το γκολ μου διότι ήθελα να κερδίσουμε»

Ο σκόρερ του ΠΑΟΚ, Χρήστος Τζόλης, επιχείρησε να εξηγήσει το τι δεν πήγε καλά στο παιχνίδι του Δικέφαλου του Βορρά με την Ομόνοια.

Ο Τζόλης είπε στη COSMOTE TV:

Για το γκολ του: «Ναι είναι το πέμπτο, αλλά δεν το ευχαριστήθηκα, διότι ήθελα να κερδίσουμε και να βρεθούμε πιο κοντά στην πρόκριση».

Για τον λόγο της ήττας: «Μπήκαμε νομίζω νωχελικοί. Η Ομόνοια αξιοποίησε τις ευκαιρίες της και έβαλε ένα γκολ. Μετά βάλαμε γκολ, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό».

Το εάν έχουν μιλήσει στην ομάδα: «Δεν έχουμε μιλήσει ακόμα. Τώρα θα συγκεντρωθούμε στον αγώνα του Σαββατοκύριακου. Στο τέλος παίξαμε πιο επιθετικά και ρισκάραμε. Ήταν λογικό να παίξουμε έτσι στο τέλος. Έβαλε όμως ένα γκολ από κόντρα η Ομόνοια».

Πηγή: gazzetta.gr

The post Τζόλης: «Δεν το ευχαριστήθηκα το γκολ μου διότι ήθελα να κερδίσουμε» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η ώρα της αλήθειας για το κυπριακό - Ο Γκουτέρες επιχειρεί να «κλειδώσει» το διαπραγματευτικό κεκτημένο

Η ώρα της αλήθειας για το κυπριακό - Ο Γκουτέρες επιχειρεί να «κλειδώσει» το διαπραγματευτικό κεκτημένο

Η σημερινή ημέρα θεωρείται από τις πλέον κρίσιμες των τελευταίων ετών για το Κυπριακό. Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, βρίσκεται από την Δευτέρα το βράδυ, στην Κύπρο, αποφασισμένος να αξιοποιήσει το πολιτικό βάρος του αξιώματός του, σε μια ύστατη προσπάθεια, να διατηρήσει ζωντανή την προοπτική των διαπραγματεύσεων και να διαφυλάξει το διαπραγματευτικό κεκτημένο που οικοδομήθηκε μέσα από δεκαετίες συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE