Η Καλιφόρνια θα απαγορεύσει τις συναθροίσεις και τις μη αναγκαίες δραστηριότητες

Η Καλιφόρνια θα απαγορεύσει τις συναθροίσεις και τις μη αναγκαίες δραστηριότητες

Ο κυβερνήτης της Καλιφόρνιας ανακοίνωσε σήμερα ότι οι συναθροίσεις και οι μη απαραίτητες δραστηριότητες θα απαγορευτούν σε όλες τις περιοχές, όπου η πανδημία Covid-19 απειλεί να οδηγήσει εκτός των ορίων τους τα νοσοκομεία.


Οι περιορισμοί θα τεθούν σε εφαρμογή στις περιοχές όπου οι μονάδες εντατικής θεραπείας έχουν γεμίσει σε ποσοστό άνω του 85%, κάτι που θα μπορούσε να συμβεί σε μονάχα "μία ή δύο ημέρες" σε ορισμένα τμήματα της πολιτείας, εξήγησε ο κυβερνήτης Γκάβιν Νιούσομ.

Λόγω των "τοπικών λοκντάουν", όλες οι συναθροίσεις παρουσία μελών διαφορετικών νοικοκυριών θα απαγορευτούν όπως και οι μη αναγκαίες μετακινήσεις και υπηρεσίες (αισθητική, κομμωτική κ.α).

Τα εστιατόρια θα λειτουργούν μονάχα για take away και τα καταστήματα λιανικής θα λειτουργούν στο 20% της χωρητικότητάς τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

Σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών εξελίξεων στη Μέση Ανατολή και την Ανατολική Μεσόγειο, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, είχε σειρά σημαντικών τηλεφωνικών επικοινωνιών με περιφερειακούς ηγέτες.