Η Καλιφόρνια θα απαγορεύσει τις συναθροίσεις και τις μη αναγκαίες δραστηριότητες

Η Καλιφόρνια θα απαγορεύσει τις συναθροίσεις και τις μη αναγκαίες δραστηριότητες

Ο κυβερνήτης της Καλιφόρνιας ανακοίνωσε σήμερα ότι οι συναθροίσεις και οι μη απαραίτητες δραστηριότητες θα απαγορευτούν σε όλες τις περιοχές, όπου η πανδημία Covid-19 απειλεί να οδηγήσει εκτός των ορίων τους τα νοσοκομεία.


Οι περιορισμοί θα τεθούν σε εφαρμογή στις περιοχές όπου οι μονάδες εντατικής θεραπείας έχουν γεμίσει σε ποσοστό άνω του 85%, κάτι που θα μπορούσε να συμβεί σε μονάχα "μία ή δύο ημέρες" σε ορισμένα τμήματα της πολιτείας, εξήγησε ο κυβερνήτης Γκάβιν Νιούσομ.

Λόγω των "τοπικών λοκντάουν", όλες οι συναθροίσεις παρουσία μελών διαφορετικών νοικοκυριών θα απαγορευτούν όπως και οι μη αναγκαίες μετακινήσεις και υπηρεσίες (αισθητική, κομμωτική κ.α).

Τα εστιατόρια θα λειτουργούν μονάχα για take away και τα καταστήματα λιανικής θα λειτουργούν στο 20% της χωρητικότητάς τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τι να περιμένουμε από τις συνομιλίες της Ρωσίας με την Ουκρανία - Οι εκτιμήσεις για αδιέξοδο, τι θα κάνει ο Τραμπ

Τι να περιμένουμε από τις συνομιλίες της Ρωσίας με την Ουκρανία - Οι εκτιμήσεις για αδιέξοδο, τι θα κάνει ο Τραμπ

Η πρώτη μετά το 2022 διπλωματική συνάντηση ανάμεσα σε Ρωσία και Ουκρανία, παρά τα «40 κύματα» από τα οποία πέρασε, φαίνεται πως τελικά, μετά τις παραινέσεις του Ταγίπ Ερντογάν, αλλά και τις κινήσεις των ΗΠΑ στο παρασκήνιο, θα εκκινήσει στην Κωνσταντινούπολη.

BEST OF TOTHEMAONLINE