ΚΥΠΡΟΣ: «Τόλμησαν» να παραβιάσουν τα διατάγματα και θα το πληρώσουν ακριβά- Μοίρασε «απλόχερα» εξώδικα η Αστυνομία

ΚΥΠΡΟΣ: «Τόλμησαν» να παραβιάσουν τα διατάγματα και θα το πληρώσουν ακριβά- Μοίρασε «απλόχερα» εξώδικα η Αστυνομία

Σε 90 καταγγελίες πολιτών και έξι υποστατικών για παραβίαση των μέτρων προστασίας κατά του κορωνοϊού, προχώρησε η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο.
 

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος της Αστυνομίας, οι συνολικοί έλεγχοι από τις 06:00 της Τετάρτης μέχρι τις 06:00 σήμερα το πρωί ανήλθαν στους 3.980 σε όλη την ελεύθερη Κύπρο.
 
Στη Λευκωσία, η Αστυνομία προχώρησε σε καταγγελίες 34 πολιτών και μία υποστατικού ύστερα από 846 ελέγχους, ενώ στη Λεμεσό έγιναν 20 καταγγελίες πολιτών και μία υποστατικού έπειτα από τη διενέργεια 1.206 ελέγχων.

Στη Λάρνακα διενεργήθηκαν 749 έλεγχοι με 13 καταγγελίες πολιτών, ενώ στην Πάφο καταγγέλθηκαν 8 πολίτες και 4 υποστατικά ύστερα από 619 ελέγχους.

Στην Αμμόχωστο η Αστυνομία διενήργησε 414 ελέγχους προβαίνοντας σε 10 καταγγελίες πολιτών, ενώ στη Μόρφου οι έλεγχοι ανήλθαν σε 121 με 5 καταγγελίες πολιτών.
 
Τέλος, η Λιμενική Αστυνομία διενήργησε 25 ελέγχους, χωρίς να προβεί σε καμία καταγγελία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE