ΠΑΦΟΣ: Διέρρηξε οικία πήρε το όχημα και εφυγε - Σύλληψη 30χρονου

ΠΑΦΟΣ: Διέρρηξε οικία πήρε το όχημα και εφυγε - Σύλληψη 30χρονου

Στη σύλληψη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για υπόθεση διάρρηξης κατοικίας στην Τρεμιθούσα. 


Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε στις 29.11.2020 από Βρετανίδα μόνιμη κάτοικο Κύπρου ότι μεταξύ των ημερομηνιών 12.11.2020 με 29.11.2020 κλάπηκε μια τηλεόραση και ένα όχημα από την κατοικία στην οποία διαμένει.

Μετά από περαιτέρω εξετάσεις το όχημα εντοπίστηκε να οδηγείται  από 30χρονο μόνιμο κάτοικο Κύπρου, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον του την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου και συνελήφθη στις 19:00.

Η Αστυνομία διερευνά εναντίον του 30χρονου τη διάρρηξη της κατοικίας, της κλοπής από το σπίτι, και της κλοπής οχήματος.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Μεταβαίνει στην Αίγυπτο μετά την πρόσκληση Τραμπ - Παρουσιάζει πλάνο ανοικοδόμησης της Γάζας

ΠτΔ: Μεταβαίνει στην Αίγυπτο μετά την πρόσκληση Τραμπ - Παρουσιάζει πλάνο ανοικοδόμησης της Γάζας

Στην Αίγυπτο μεταβαίνει αύριο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, για να συμμετάσχει στη Σύνοδο για την ανοικοδόμηση της Γάζας, έχοντας συγκεκριμένο σχεδιασμό που θα παρουσιάσει και που περιλαμβάνει τη συμμετοχή κυπριακών εταιρειών στην προσπάθεια ανοικοδόμησης της περιοχής.

BEST OF TOTHEMAONLINE