Υπ. Δικαιοσύνης: Διαψεύδει την οπλοφορία πολιτικών - ‘Δεν δόθηκε ποτέ σε κανέναν άδεια’ - BINTEO

Υπ. Δικαιοσύνης: Διαψεύδει την οπλοφορία πολιτικών - ‘Δεν δόθηκε ποτέ σε κανέναν άδεια’ - BINTEO

Μετά την απόφαση της Υπουργού Δικαιοσύνης για μείωση φρουράς από πολιτικούς αρχηγούς, έγινε γνωστό μέσα από δημοσίευμα ότι υπάρχουν πολιτικοί, οι οποίοι έχουν στην κατοχή τους όπλα.

Η Υπουργός Δικαιοσύνης, Έμιλυ Γιολίτη σε δηλώσεις της στην εκπομπή Alpha Καλημέρα, διαψεύδει την είδηση τονίζοντας ότι ουδέποτε δόθηκε άδεια σε πολιτικούς για οπλοφορία και πρόκειται για παραπληροφόρηση.

Όπως ανάφερε η κα. Γιολίτη σίγουρα κατά της δική της θητεία δεν δόθηκε ποτέ άδεια οπλοφορίας και ούτε υπάρχουν αυτές οι άδειες, αλλά ούτε στερήθηκε άδεια από πολιτικά πρόσωπα.

Διευκρίνισε μάλιστα ότι στην Κύπρο τα πολιτικά πρόσωπα δεν έχουν τέτοια άδεια.  

Δείτε τις δηλώσεις της στο παρακάτω απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE