Συνάντηση Τατάρ – Σπέχαρ στα κατεχόμενα

Συνάντηση Τατάρ – Σπέχαρ στα κατεχόμενα

Συνάντηση με την Ειδική Αντιπρόσωπο του ΓΓ του ΟΗΕ  στην Κύπρο, Ελίζαμπεθ Σπέχαρ είχε σήμερα (04/12), ο Τ/κ ηγέτης, Ερσίν Τατάρ.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, η συνάντηση ξεκίνησε στις 11.30 και διήρκεσε μία ώρα και 15 λεπτά. Η κ. Σπέχαρ εξερχόμενη του γραφείου του Τ/κ ηγέτη ρωτήθηκε εάν ήταν μια εποικοδομητική συνάντηση και απάντησε «Ναι, ήταν».

Ο κ. Τατάρ δεν προέβη σε δηλώσεις.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE