Τι εννοούσε ο Μπεργκ…

Τι εννοούσε ο Μπεργκ…

Ο Χέννιγκ Μπεργκ έκανε λόγο για “παράξενα πράγματα που συνέβησαν τον τελευταίο καιρό”, αμέσως μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ. 

Επιπρόσθετα σημείωσε, πως “δεν μπορούσαμε να μιλήσουμε γι’ αυτά, επειδή δεν είχαμε τα αποτελέσματα που θέλαμε”. 

Δεν νομίζουμε να εννοούσε τα όποια λάθη έγιναν από τη διαιτησία, στα παιχνίδια πρωταθλήματος του τριφυλλιού.

Επειδή είναι άνθρωπος που άμα έχει παράπονα από τη διαιτησία, βγαίνει στις συνεντεύξεις τύπου μετά τους αγώνες και τα λέει.

Όπως έπραξε μετά τον τελευταίο αγώνα με τον Ερμή, όπου ο νεαρός διαιτητής Σολωμού, “έπνιξε” δυο καθαρά πέναλτι.

Δεν είμαστε σίγουροι ότι ο Νορβηγός τεχνικός, αναφερόταν σε κάποια ενδοοικογενειακά ζητήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ αναλυτικά τις δηλώσεις Μπεγκ στη Cytavision

Π.Χ. 

The post Τι εννοούσε ο Μπεργκ… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Το Κυπριακό μπαίνει ξανά σε μια περίοδο έντονης κινητικότητας, με τον χρόνο μέχρι τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, να λειτουργεί πλέον ως άτυπο πολιτικό ορόσημο. Οι συναντήσεις Νίκου Χριστοδουλίδη και Τουφάν Ερχιουρμάν, αποκτούν εβδομαδιαίο ρυθμό, η Μαρία Άνχελα Ολγκίν επιστρέφει στην Κύπρο προς το τέλος της πρώτης εβδομάδας του Σεπτεμβρίου, μεταφέροντας την καταγραφή των συγκλίσεων που ετοίμασαν τα Ηνωμένα Έθνη και η συζήτηση για τα επόμενα βήματα αποκτά πλέον συγκεκριμένο περιεχόμενο.

BEST OF TOTHEMAONLINE