Είσαι παιδίατρος και θες να ζήσεις για λίγο σε ένα πανέμορφο Ελληνικό νησί; Ο δήμαρχος δίνει έξτρα 8 χιλιάδες και διαμονή

Είσαι παιδίατρος και θες να ζήσεις για λίγο σε ένα πανέμορφο Ελληνικό νησί; Ο δήμαρχος δίνει έξτρα 8 χιλιάδες και διαμονή

Ένα από τα πιο τουριστικά νησιά στην Ελλάδα, η Ίος, δεν είχε παιδίατρο και ο δήμος του νησιού αποφάσισε να δώσει έξτρα κίνητρο, όπως μεταδίδει η Ελλαδική ιστοσελίδα gazzetta.

Θα περίμενε κανείς πως σε ένα νησί όπως η Ίος, θα έκαναν... ουρά οι ενδιαφερόμενοι για να βρουν μία δουλειά.

Ωστόσο η κατάσταση δεν είναι έτσι. Είναι εντελώς διαφορετική, όπως φαίνεται εκ του αποτελέσματος.

Όπως έγινε γνωστό λοιπόν, το συγκεκριμένο νησί που είναι ένα από τα πιο τουριστικά της Ελλάδας, εδώ και καιρό δεν έχει παιδίατρο. Και να σκεφτεί κανείς πως εκεί, μένουν περίπου 400 παιδιά.

Προκειμένου λοιπόν να καλυφθεί η θέση, την οποία μετά και την τελευταία προκήρυξη παρέμεινε κενή, ο δήμαρχος Γκίκας Γκίκας αποφάσισε να δώσει ένα έξτρα κίνητρο.

Τι έκανε; Ανακοίνωσε πως προσφέρει 8.000 ετησίως, έξτρα από τον κανονικό μισθό, του παιδίατρου που θα πάρει την θέση.
Μάλιστα, ο δήμος έχει την δυνατότητα να προσφέρει και την διαμονή του.

Από gazzeta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η ώρα της αλήθειας για το κυπριακό - Ο Γκουτέρες επιχειρεί να «κλειδώσει» το διαπραγματευτικό κεκτημένο

Η ώρα της αλήθειας για το κυπριακό - Ο Γκουτέρες επιχειρεί να «κλειδώσει» το διαπραγματευτικό κεκτημένο

Η σημερινή ημέρα θεωρείται από τις πλέον κρίσιμες των τελευταίων ετών για το Κυπριακό. Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, βρίσκεται από την Δευτέρα το βράδυ, στην Κύπρο, αποφασισμένος να αξιοποιήσει το πολιτικό βάρος του αξιώματός του, σε μια ύστατη προσπάθεια, να διατηρήσει ζωντανή την προοπτική των διαπραγματεύσεων και να διαφυλάξει το διαπραγματευτικό κεκτημένο που οικοδομήθηκε μέσα από δεκαετίες συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE