Από Νιγηρία «τραβάει» για το Έμιρεϊτς

Από Νιγηρία «τραβάει» για το Έμιρεϊτς

Μπορεί της μόδας να είναι οι Αμερικανοί ή οι Άραβες επενδυτές, αλλά ενδιαφέρον για την Άρσεναλ δείχνει ένας Αφρικανός επιχειρηματίας και συγκεκριμένα ο Αλίκο Ντανγκότε!

Ο Νιγηριανός επιχειρηματίας είχε καταθέσει πρόταση και στο παρελθόν για να αγοράσει μετοχές της Άρσεναλ, αλλά η προσφορά του είχε απορριφθεί. 

«Ακόμα ελπίζω ότι μια μέρα στη σωστή τιμή, θα αγοράσω την ομάδα. Μπορεί να την αγοράσω, αλλά όχι σε εξευτελιστική τιμή, αλλά με ένα ποσό που οι ιδιοκτήτες δεν θα μπορούν να αντισταθούν. Έχω στρατηγική», επισήμανε ο 58χρονος, Αλίκο Ντανγκότε, μιλώντας στο Bloomberg Business.

Ο Αφρικανός θεωρείται ως πιο πλούσιος άνθρωπος στην ήπειρο, με περιουσία που υπολογίζεται στα 14 δισεκατομμύρια ευρώ, τα οποία προέρχονται από παραγωγή τσιμέντου, ζάχαρης και εξόρυξη πετρελαίου.

«Έχουμε πλάνο επενδύσεων ύψους 14 δισεκατομμυρίων ευρώ για τα επόμενα χρόνια. Τώρα θέλω να πάω την επιχείρησή μου σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο. Όταν τελειώσω αυτή την πορεία, τότε μπορεί να ακολουθήσει η πρόταση».

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά το παρελθόν, ο Ντανγκότε έχει επικρίνει τον Βενγκέρ λόγω του ότι «η ομάδα χρειάζεται μια νέα πλεύση» και ότι θα έπρεπε κι εκείνος να αλλάξει την τακτική του.

Πηγή: www.sdna.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΔΗΣΥ: Ενώπιον του Πολιτικού Γραφείου οι εισηγήσεις για τις αλλαγές στο καταστατικό- Εσωστρέφεια ή βήμα προς τα εμπρός;

ΔΗΣΥ: Ενώπιον του Πολιτικού Γραφείου οι εισηγήσεις για τις αλλαγές στο καταστατικό- Εσωστρέφεια ή βήμα προς τα εμπρός;

Ενώπιον των μελών του Πολιτικού Γραφείου του ΔΗΣΥ το οποίο συνεδριάζει στις 17.00 το απόγευμα της Τρίτης, τίθενται οι εισηγήσεις που έχουν καταθέσει μέλη του κόμματος για αλλαγές στο καταστατικό. Ως γνωστό, το καταστατικό συνέδριο του ΔΗΣΥ θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου. Τα μέλη του κόμματος είχαν την δυνατότητα να αποστείλουν τις εισηγήσεις τους, μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE