ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ποστάρισμα Μιχαηλίδη για συνάντηση που είχε με παράγοντες ομάδας Α΄ κατηγορίας με θέμα ΚΤΙΣΙΜΟ νέου γηπέδου (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ποστάρισμα Μιχαηλίδη για συνάντηση που είχε με παράγοντες ομάδας Α΄ κατηγορίας με θέμα ΚΤΙΣΙΜΟ νέου γηπέδου (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ανάρτηση από τον πρόεδρο του ΚΟΑ, Ανδρέα Μιχαηλίδη, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το βράδυ της Παρασκευής, ο οποίος αναφέρεται στη συνάντηση που είχε πρόσφατα με αντιπροσωπεία του Ολυμπιακού Λευκωσίας.

Αναλυτικά:

«Το ιστορικό Σωματείο του Ολυμπιακού Λευκωσίας φιλοξενήσαμε με χαρά προχθές Πέμπτη 3/12 στα κεντρικά γραφεία ΚΟΑ. Συζητήσαμε το αίτημα του Σωματείου για την κατασκευή νέου γηπέδου & προπονητικών εγκαταστάσεων στην περιοχή Τσερίου, το οποίο (αίτημα) θα υποβληθεί σύντομα στον Οργανισμό για σχετική μελέτη. Η αντιπροσωπεία του Ολυμπιακού αποτελείτο απο τον Πρόεδρο Αλέξη Μαυρομμάτη κ τον Γενικό Αρχηγό ποδοσφαίρου Χριστόφορο Τορναρίτη, τους οποίους συναντήσαμε μαζί με τον προϊστάμενο οικονομικής διαχείρισης Βάσο Κουτσιούντα, τον προϊστάμενο τεχνικών υπηρεσιών Δημήτρη Παρτέλλα κ τους λειτουργούς Βασίλη Ζούμπο (τεχνικές υπηρεσίες) & Ανδρέα Μαρκίδη (Διοίκηση).
Ο Ολυμπιακός Λσίας ψάχνει για κατάλληλη γή στην περιοχή Τσερίου, η οποία να του παραχωρηθεί με τη μορφή μίσθωσης απο την Πολιτεία κ να ετοιμαστούν σχέδια & μελέτες απο το Σωματείο. Ο ΚΟΑ είναι πάντα πρόθυμος να αξιολογήσει οποιοδήποτε αίτημα…».

The post Ποστάρισμα Μιχαηλίδη για συνάντηση που είχε με παράγοντες ομάδας Α΄ κατηγορίας με θέμα ΚΤΙΣΙΜΟ νέου γηπέδου (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Έλλειψη κρέατος στην Κύπρο λόγω πανώλης στην Ελλάδα - Δεν υπάρχει κίνδυνος για τον άνθρωπο

• Τουρισμός: Ανησυχία από διαφορά μεταξύ αφίξεων και κρατήσεων – Ευοίωνες οι προβλέψεις για τον Αύγουστο

• Επιμένει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για εξελίξεις στο Κυπριακό - Κριτική σε τακτικές που ακολουθήθηκαν

• Αθηνά Οικονομάκου: «Πλημμυρίζει» το Instagram με φωτογραφίες πλάι στον Μπρούνο Τσερέλα

• Ισμαήλ Χανίγια: Νεκρός ο πολιτικός ηγέτης της Χαμάς - Δολοφονήθηκε στο Ιράν

• Έχασε τον έλεγχο του οχήματος και προσέκρουσε σε δέντρο - Σοβαρός τραυματισμός 57χρονου - Κρίσιμα στη ΜΕΘ – Φωτογραφία



Δυσκολεύεται το έργο των ανακριτών για τις απανθρακωμένες σορούς - Αναμένεται αυτοψία από ιατροδικαστή - Εικόνες από το σημείο

Δυσκολεύεται το έργο των ανακριτών για τις απανθρακωμένες σορούς - Αναμένεται αυτοψία από ιατροδικαστή - Εικόνες από το σημείο

Συνεχίζονται οι έρευνες των Αρχών για τις δυο απανθρακωμένες σορούς που εντοπίστηκαν τα ξημερώματα, της Τετάρτης 31 Ιουλίου σε καμένο όχημα στην Επαρχία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top