Survivor: Αυτά είναι οι 2 πρώτοι Έλληνες διάσημοι που έδωσαν τα χέρια Αναχωρούν για Άγιο Δομίνικο

Survivor: Αυτά είναι οι 2 πρώτοι Έλληνες διάσημοι που έδωσαν τα χέρια Αναχωρούν για Άγιο Δομίνικο

Οι συζητήσεις για το νέο κύκλο του Survivor έχουν ήδη ξεκινήσει, με τα πρώτα υποψήφια ονόματα για την ομάδα των διάσημων να κάνουν ήδη την εμφάνισή τους. Η Ιωάννα Τούνη και ο Τριαντάφυλλος φέρονται ως οι δύο πρώτοι παίκτες που θα αποτελέσουν παίκτες για τους celebrities του ριάλιτι επιβίωσης.
Ο γνωστός τραγουδιστής, μετά το πέρασμά του από το Just The 2 Of Us, πήρε τη μεγάλη απόφαση και αυτή τη φορά είπε το “ναι” και θα βρεθεί στην πτήση για τον Άγιο Δομίνικο. Από την πλευρά του ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει ήδη δώσει εντολή στους ανθρώπους της παραγωγής να κάνουν την πολύ μεγάλη έκπληξη, χτυπώντας 2 ακόμα πολύ πιο μεγάλα ονόματα από το χώρο της Showbiz, που ακόμα κι ο ένας να δεχτεί, θα δώσει τεράστια ώθηση στην τηλεθέαση.

Τα πρώτα σενάρια αναφέρουν ότι η αποστολή (παίκτες και παραγωγή) θα αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο στις 18 Δεκεμβρίου, τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν 2 μέρες αργότερα και το πρώτο επεισόδιο του Survivor 4 θα προβληθεί στις 2 Ιανουαρίου από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE