Ο ένας έξω, ο άλλος μέσα...

Ο ένας έξω, ο άλλος μέσα...

Εκτός αποστολής από το αυριανό παιχνίδι απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ έμεινε ο Ζερεμί Ματιέ.

Ο αμυντικός της Μπαρτσελόνα δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε στον Αχίλλειο τένοντα και έτσι δεν θα μπορεί να υπολογίζεται από τον Λουίς Ενρίκε για το ματς του «Κλαμπ Νου».

Αντίθετα από τον Ματιέ, ο Ζόρντι Άλμπα προπονήθηκε κανονικά και το όνομά του θα συμπεριληφθεί στην αποστολή της Μπάρτσα.

Η πιθανή ενδεκάδα που θα παρατάξει απέναντι στην Μπάγερν ο Λουίς Ενρίκε θα απαρτίζεται πιθανότατα από τους: Τερ Στέγκεν, Άλβες, Πικέ, Μαστσεράνο, Άλμπα, Ράκιτιτς, Μπουσκέτς, Ινιέστα, Μέσι, Σουάρες και Νεϊμάρ.

Πηγή: www.sdna.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE