ΚΥΠΡΟΣ – ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ: Βροχή οι καταγγελίες της Αστυνομίας – Η πόλη που κατέχει την πρωτιά

ΚΥΠΡΟΣ – ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ: Βροχή οι καταγγελίες της Αστυνομίας – Η πόλη που κατέχει την πρωτιά

Σε 82 καταγγελίες πολιτών και 3 υποστατικών για παραβίαση των μέτρων προστασίας κατά του κορωνοϊού, προχώρησε η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος της Αστυνομίας, οι συνολικοί έλεγχοι από τις 06:00 της Τετάρτης μέχρι τις 06:00 σήμερα το πρωί ανήλθαν στους 4.203 σε όλη την ελεύθερη Κύπρο.

Στη Λευκωσία, η Αστυνομία προχώρησε σε καταγγελίες 27 πολιτών ύστερα από 1251 ελέγχους, ενώ στη Λεμεσό έγιναν 14 καταγγελίες πολιτών και 2 υποστατικών έπειτα από τη διενέργεια 952 ελέγχων.
 
Στη Λάρνακα διενεργήθηκαν 685 έλεγχοι με 19 καταγγελίες πολιτών, ενώ στην Πάφο καταγγέλθηκαν 9 πολίτες και 1 υποστατικο ύστερα από 572 ελέγχους.
 
Στην Αμμόχωστο η Αστυνομία διενήργησε 492 ελέγχους προβαίνοντας σε 15 καταγγελίες πολιτών, ενώ στη Μόρφου οι έλεγχοι ανήλθαν σε 228 χωρίς καταγγελίες.
 
Τέλος, η Λιμενική Αστυνομία διενήργησε 13 ελέγχους, χωρίς να προβεί σε καμία καταγγελία.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση των συντάξεων: Τα βασικά ζητήματα, οι αλλαγές και οι θέσεις των κοινωνικών εταίρων

Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση των συντάξεων: Τα βασικά ζητήματα, οι αλλαγές και οι θέσεις των κοινωνικών εταίρων

Εντός 48 ωρών, όπως όλα δείχνουν, την Τετάρτη δηλαδή, ενώπιον του εργατικού συμβουλευτικού σώματος θα τεθεί το νομοσχέδιο για το Ταμείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων, το πρώτο βήμα προς τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha.

BEST OF TOTHEMAONLINE