Σεισμός με επίκεντρο την Τουρκία ταρακούνησε την Κύπρο - Έγινε αισθητός σε αρκετές περιοχές του νησιού

Σεισμός με επίκεντρο την Τουρκία ταρακούνησε την Κύπρο - Έγινε αισθητός σε αρκετές περιοχές του νησιού

Αισθητός σεισμός σημειώθηκε λίγο πριν τις 15:00 το απόγευμα του Σαββάτου (05/12).

Ο σεισμός έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της ελεύθερης Κύπρου, αλλά και τα κατεχόμενα, χωρίς μέχρι στιγμής να καταγραφούν ζημιές ή απώλειες.

Σύμφωνα με την EMSC ο σεισμός που σημειώθηκε είχε ισχύ 5.2 της κλίμακας ρίχτερ με βάθος 106 χιλιόμετρα.

Πιο συγκεκριμένα σημειώθηκε με επίκεντρο τη θαλάσσια περιοχή νότια της Αττάλειας στην Τουρκία και βορειοδυτικά της Κύπρου. 

Σύμφωνα με την ενημέρωση της εν λόγω σελίδας, ο σεισμός επηρέασε Λίβανο, Ισραήλ και Συρία, ενώ τα ΜΜΕ στην Ελλάδα μεταδίδουν ότι έγινε αισθητός στη Ρόδο.

Δείτε τον χάρτη:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Προτεραιότητα Κυπριακής Προεδρίας η ενίσχυση προσπάθειας για στρατηγική αυτονομία ΕΕ»

ΠτΔ: «Προτεραιότητα Κυπριακής Προεδρίας η ενίσχυση προσπάθειας για στρατηγική αυτονομία ΕΕ»

Η ενίσχυση της μεγάλης προσπάθειας για επίτευξη της στρατηγικής αυτονομίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης αποτελεί την υπ’ αριθμόν ένα προτεραιότητα της Κυπριακής Προεδρίας, επεσήμανε, αναφερόμενος στην επικείμενη ανάληψη της Προεδρίας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις το πρωί της Παρασκευής μετά την ολονύχτια συνεδρία του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE