ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έκτη νίκη για την ΕΝΠ

Έκτη νίκη για την ΕΝΠ

Την έκτη της νίκη στη φετινή σεζόν πήρε η Remedica ΕΝΠ, επικρατώντας εντός έδρας της ΕΘΑ με 76-62. Ως ο ΜVP του αγώνα αναδείχθηκε ο Τάιτους Ρόμπινσον με πόντους (1 τρίποντο, 11 ριμπάουντ, 3 ασσίστ).

Οι φιλοξενούμενοι έφτιαξαν το πρώτο μεγάλο σερί του αγώνα, με το 3-2 του πρώτου λεπτού να μετατρέπεται σε 3-11 μέχρι το 4′. Με την εύστοχη βολή του Μάνουελ στο 8′ η διαφορά ήταν στους έξι πόντους (12-18), με τους «βυσσινί» με καλάθια των Ρόμπινσον και Σολωμού να πλησιάζουν (16-18) με το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου.
Στο πρώτο λεπτό του δεύτερου δεκαλέπτου, με καλάθι του Ίνγκραμ και τρεις πόντους από τον Ρόμπινσον, η Ένωση πήρε προβάδισμα (21-18). Στο 15′ ο Μάνουελ έφερε την ΕΘΑ σε απόσταση αναπνοής (31-30), όμως οι γηπεδούχοι με σερί δέκα πόντων άνοιξαν τη διαφορά σε διψήφιο αριθμό (41-30) μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.
H διαφορά για την Ένωση αυξήθηκε στο πρώτο λεπτό του τρίτου δεκαλέπτου κατά πέντε πόντους (46-30), μετά το τρίποντο του Σολωμού και το λέι απ του Ρόμπινσον. Στη συνέχεια, η ΕΘΑ έφτιαξε ένα σερί 13 πόντων και μετάτρεψε το 48-32 του 22′ σε 48-45 στο 25′. Οι γηπεδούχοι δεν έχασαν το προβάδισμά τους και δυόμιση λεπτά πριν το τέλος της περιόδου ήταν επτά πόντους μπροστά (53-46) μετά το λέι απ του Πυρίλλη. Το δίποντο του Μάνουελ και το τρίποντο του Κάσινου έφεραν τη διαφορά στους δύο πόντους (53-51), ενώ η βολή του Στάκι διαμόρφωσε το 54-51 με το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου.
Η ΕΘΑ πέτυχε το πρώτο καλάθι στο τέταρτο δεκάλεπτο με τον Γιούινγκ (54-53), όμως στη συνέχεια η Ένωση έφτιασε σερί δέκα πόντων και βρέθηκε μπροστά με 64-53 στο 34′ και εν τέλει πήρε το ροζ φύλλο με τη διαφορά στο τέλος του αγώνα να είναι στους 14 πόντους (76-62)
ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 16-18, 41-30, 54-51, 76-62
Remedica ΕΝΠ (Μιχάλης Κακιούζης)
Κουμής 2, Στάκι 9, Σολωμού 9 (1), Ίνγκραμ 15 (2), Ρόμπινσον 33 (1), Παπαδόπουλος 3 (1), Πυρίλλης 5
ΕΘΑ (Χάντι Ελχάτζ)
Γιούινγκ 12, ΜακΝιλ 13 (2), Κασινος 8 (2), Κυριακίδης 8, Μάνουελ 16, Χειμώνας 5 (1), Κ. Ορφανός, Ιγκνατόφσκι, Ροδοσθένους

The post Έκτη νίκη για την ΕΝΠ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Influencer Marketing: Τι προβλέπει η νομοθεσία – Αυτά πρέπει να πληρούν οι αναρτήσεις – Όσα πρέπει να ξέρουν καταναλωτές και επιχειρήσεις

Καταδυτικός Τουρισμός: Η μαγεία της θάλασσας μέσα στα Κυπριακά νερά – Ζηνοβία και Musan μας βάζουν στο «χάρτη»

Πώς προστατεύουμε την καμένη γη μετά από πυρκαγιά - Υπάρχει στην Κύπρο ο εξοπλισμός;

Θα μας τρελάνει ο καιρός - Ζέστη και βροχές στο «μενού» - Αναλυτικά η πρόγνωση

Βρισηίδα Ανδριώτου: Κάλυψε το στήθος της με δυο ζουμερά κεράσια - Δείτε φωτογραφία



Πώς προστατεύουμε την καμένη γη μετά από πυρκαγιά - Υπάρχει στην Κύπρο ο εξοπλισμός;

Πώς προστατεύουμε την καμένη γη μετά από πυρκαγιά - Υπάρχει στην Κύπρο ο εξοπλισμός;

Οι πυρκαγιές αποτελούν κάθε καλοκαίρι ένα καταστροφικό φαινόμενο που πλήττει την Κύπρο ενώ υπάρχουν πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν και καθορίζουν τον κίνδυνο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top