Ξέρει την ΤΕΧΝΗ για να τα «ΠΑΣΤΕΛΩΝΕΙ» ο Μπάμπιτς!

Ξέρει την ΤΕΧΝΗ για να τα «ΠΑΣΤΕΛΩΝΕΙ» ο Μπάμπιτς!

Σε δυο ματς έπαιξε βασικός ο Μάτκο Μπάμπιτς, έβαλε 4 γκολ. Είχε ανοίξει το σκορ με τον Απόλλωνα, χτες «χτύπησε» τρεις φορές κατά τον απογευματινό περίπατο με τον Εθνικό.

Αν και δεν ήταν τόσο ανταγωνιστικό το ματς με την ομάδα του Μακρίδη, δεν πρέπει να υποτιμούνται οι θέσεις που έπαιρνε στην περιοχή, καθώς και η εκτελεστική δεινότητα που έδειξε ο 22χρονος σέντερ φορ.

Έδειξε το παλικάρι, ότι ξέρει την… τέχνη του «παστελλώματος».

Όταν έλεγε ο Κέρκεζ, στη χθεσινή συνέντευξη τύπου, ότι δεν τον νοιάζει αν θα έχει πονοκέφαλο ποιους παίχτες θα βάζει, ενδεχομένως να εννοούσε και τη θέση του φουνταριστού.

Ντάξει, άλλο στυλ ο Μαέ, άλλο ο Μπάμπιτς κι άλλο Μάιντεβατς. Παρεμπιπτόντως, είχε κι Σέρβος φορ ένα σουτ στο δοκάρι, μερικά λεπτά μετά το πέρασμα του στο παιχνίδι ως αλλαγή.

The post Ξέρει την ΤΕΧΝΗ για να τα «ΠΑΣΤΕΛΩΝΕΙ» ο Μπάμπιτς! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρίλερ με τον θάνατο του βρέφους στη Λεμεσό – «Μίλησε» αλλά δεν έδωσε απαντήσεις η νεκροτομή

Θρίλερ με τον θάνατο του βρέφους στη Λεμεσό – «Μίλησε» αλλά δεν έδωσε απαντήσεις η νεκροτομή

Στο «σκοτάδι» παραμένουν τα ακριβή αίτια της ανείπωτης τραγωδίας που συγκλονίζει το παγκύπριο, με τον αδόκητο χαμό του 12μηνου βρέφους στη Λεμεσό, το οποίο «έσβησε» μόλις δύο εικοσιτετράωρα πριν γιορτάσει τα πρώτα του γενέθλια.