ΕΠ.ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Τσουχτερό πρόστιμο σε 57χρονο - Κυνηγούσε χωρίς άδεια

ΕΠ.ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Τσουχτερό πρόστιμο σε 57χρονο - Κυνηγούσε χωρίς άδεια

Με εξώδικο χρηματικό πρόστιμο ύψους 3,000 ευρώ καταγγέλθηκε 57χρονος, ο οποίος εντοπίστηκε από μέλη της Υπηρεσίας Θήρας, να κυνηγά σε περιοχή της Μόρφου χωρίς να είναι κάτοχος άδειας κυνηγίου.

Τα μέλη της Υπηρεσίας Θήρας εντόπισαν τον 57χρονο σε περιοχή στον Αστρομερίτη όπου επιτρέπεται το κυνήγι, ωστόσο ο 57χρονος κατείχε κυνηγετικό πυροβόλο όπλο χωρίς άδεια κατοχής του κυνηγετικού όπλου και κυνηγούσε χωρίς άδεια κυνηγού. Ο ίδιος κατείχε αριθμό φυσιγγίων και τρία φρεσκοσκοτωμένα πουλιά, ενώ μαζί του βρισκόταν ο ιδιοκτήτης του κυνηγετικού όπλου, ηλικίας 58 χρόνων, επίσης κυνηγός.

Οι δύο τους οδηγήθηκαν για εξετάσεις στον Αστυνομικό Σταθμό Περιστερώνας, όπου ο 57χρονος κατηγορήθηκε γραπτώς σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής κυνηγετικού πυροβόλου όπλου και παράνομης κατοχής εκρηκτικών υλών, ενώ ο 58χρονος κατηγορήθηκε γραπτώς για το ότι επέτρεψε στον πρώτο να κατέχει το κυνηγετικό όπλο του.

Την ίδια ώρα, ο 57χρονος καταγγέλθηκε με εξώδικο χρηματικό πρόστιμο 3,000 ευρώ, για το ότι κυνηγούσε χωρίς να κατέχει άδεια κυνηγίου.

Τις εξετάσεις συνεχίζει ο Αστυνομικός Σταθμός Περιστερώνας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δεν πάει στο Νταβός ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Δεν πάει στο Νταβός ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Την απόφαση να μην μεταβεί στο Νταβός και να μην αποδεχτεί την πρόσκληση του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, για την τελετή υπογραφής του λεγόμενου «Συμβουλίου Ειρήνης», έλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Μάλιστα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα προεδρεύσει σήμερα το πρωί, συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου.