Ολοκλήρωσε την προετοιμασία της η Ομόνοια και είναι ΠΑΝΕΤΟΙΜΗ για το ντέρμπι – Εκτός αποστολής ο Κακουλλής

Ολοκλήρωσε την προετοιμασία της η Ομόνοια και είναι ΠΑΝΕΤΟΙΜΗ για το ντέρμπι – Εκτός αποστολής ο Κακουλλής

Ολοκλήρωσε την προετοιμασία της η Ομόνοια, ενόψει του “αιώνιου” ντέρμπι της Δευτέρας (07/12, 19:00) με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ, για τη 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας.

Μετά το τέλος της σημερινής (06/12) τελευταίας προπόνησης, ο Χένινγκ Μπεργκ ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία συμπεριέλαβε 20 ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση:

«Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει του αυριανού (07/12) αγώνα απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Στάδιο ΓΣΠ και θα αρχίσει στις 19:00.

Στην αποστολή βρίσκονται 20 ποδοσφαιριστές.

Σε χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε ο Χαράλαμπος Κυριακίδης για αποκατάσταση προβλήματος στο γόνατο, που αποκόμισε λίγο πριν την έναρξη του αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Εκτιμάται ότι θα παραμείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου 2-3 μήνες.

Εκτός αποστολής έμεινε και ο Ανδρόνικος Κακουλλής, ο οποίος ταλαιπωρείται από μυϊκό τραυματισμό. Η κατάσταση του θα αξιολογείται.

Υπενθυμίζουμε ότι το παιχνίδι θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών μετά από σχετική απόφαση του Υπουργείου Υγείας για τα μέτρα προστασίας κατά της νόσου COVID-19 και θα μεταδοθεί ζωντανά από την Cablenet».

The post Ολοκλήρωσε την προετοιμασία της η Ομόνοια και είναι ΠΑΝΕΤΟΙΜΗ για το ντέρμπι – Εκτός αποστολής ο Κακουλλής appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραμένει προκλητικός ο Τατάρ - Δεν υπάρχει επιστροφή από πολιτική «δύο κρατών»

Παραμένει προκλητικός ο Τατάρ - Δεν υπάρχει επιστροφή από πολιτική «δύο κρατών»

«Για τη συνεργασία των δύο κρατών πηγαίνω στις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό», δήλωσε ο Τ/Κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ, ισχυριζόμενος ότι δεν υπάρχει επιστροφή από την πολιτική των «δύο κρατών».

BEST OF TOTHEMAONLINE