ΛΑΡΝΑΚΑ: Χειροπέδες σε 52χρονο για παιδικό παράνομο υλικό

ΛΑΡΝΑΚΑ: Χειροπέδες σε 52χρονο για παιδικό παράνομο υλικό

Νέα υπόθεση παιδικής πορνογραφίας διερευνά η Αστυνομία, μέλη της οποίας προχώρησαν σήμερα, στη σύλληψη 52χρονου, για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Ο 52χρονος συνελήφθη το μεσημέρι της Κυριακής, από μέλη του Κλάδου Διερεύνησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, μετά από στοιχεία που προέκυψαν εναντίον του κατά τη διερεύνηση πληροφοριών που έλαβε ο Κλάδος για κατοχή και πιθανόν διανομή μέσω λογαριασμού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, υλικού σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού.

Κατά τη διάρκεια έρευνας που διενήργησαν τα μέλη του Κλάδου Διερεύνησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στην οικία του υπόπτου, ανευρέθηκαν και παραλήφθηκαν για να τύχουν δικανικής εξέτασης, ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής τύπου ταμπλέτας και ένα κινητό τηλέφωνο.

Ο Κλάδος Διερεύνησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Πληροφορία για θερμάστρα στο δωμάτιο του άτυχου 32χρονου - Φαίνεται να έχασε τις αισθήσεις του

Τραγωδία στη Λεμεσό: Πληροφορία για θερμάστρα στο δωμάτιο του άτυχου 32χρονου - Φαίνεται να έχασε τις αισθήσεις του

Σε πένθος βυθίστηκε ξανά η Λεμεσός μετά την νέα τραγωδία με νεκρό 33χρονο, μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε σε οικία στη Λεμεσό το μεσημέρι της Κυριακής (23/2), με τις εξετάσεις από Αστυνομία, Πυροσβεστική Υπηρεσία και Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών, να αναμένεται να αρχίσουν ξανά αύριο Δευτέρα (24/2).

BEST OF TOTHEMAONLINE