Σατσιάς: «Τα παιδιά έδωσαν τα πάντα και πραγματικά υπερέβαλαν εαυτό»

Σατσιάς: «Τα παιδιά έδωσαν τα πάντα και πραγματικά υπερέβαλαν εαυτό»

Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου στο “Αμμόχωστος”, μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στον Ερμή και την Πάφος FC, ο προπονητής της Αραδιππιώτικης ομάδας, Μαρίνος Σατσιάς.

Αναλυτικά:

«Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Η Πάφος είχε να δεχτεί γκολ έξι παιχνίδια. Καταφέραμε και σκοράραμε, όμως δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη.

Είμαι ευχαριστημένος, ειδικά από την παρουσία της ομάδας στο Β΄ ημίχρονο. Τα παιδιά έδωσαν τα πάντα και πραγματικά υπερέβαλαν εαυτό.

Αυτό που μας λείπει, είναι να τελειώνουμε τις φάσεις καλύτερα και μέσα στον στόχο. Πιστεύουμε στις δυνάμεις μας και βλέπουμε τον κάθε αντίπαλο στα μάτια και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε».

Για το ματς με την Ανόρθωση την επόμενη αγωνιστική, είπε: «Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία αρκετά δύσκολη ομάδα και πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα για να έχουμε βαθμολογικό κέρδος».

The post Σατσιάς: «Τα παιδιά έδωσαν τα πάντα και πραγματικά υπερέβαλαν εαυτό» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πολιτική ισότητα ή πολιτική ανατροπή; Τι πραγματικά σηματοδοτεί η επιστροφή Ολγκίν και η ατζέντα του Ερχιουρμάν

Πολιτική ισότητα ή πολιτική ανατροπή; Τι πραγματικά σηματοδοτεί η επιστροφή Ολγκίν και η ατζέντα του Ερχιουρμάν

Η επιστροφή της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν στην Κύπρο, στις 27 Ιανουαρίου έρχεται σε μια περίοδο κατά την οποία το Κυπριακό, δεν βρίσκεται απλώς σε στασιμότητα, αλλά σε μια επικίνδυνη φάση πολιτικής σύγχυσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE